• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.08.2023

09:34

(VIDEO) Kurcšlus uživo u emisiji, zbog žestokog sukoba Aleks Nikolić i Ane Ćurčić reagovala i policija

shutterstock/Informer

Rijaliti

(VIDEO) Kurcšlus uživo u emisiji, zbog žestokog sukoba Aleks Nikolić i Ane Ćurčić reagovala i policija

Podeli vest

U sinoćnoj emisiji "Narod pita" došlo je do žestokog okršaja između Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić, nakon čega je pobednica "Zadruge" čak pozvala i policiju.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i drugoplasirana Ana Ćurčić bile su gošće sinoćne emisije "Narod pita". Sukobljene učesnice bile su na meti niza poziva gledalaca, a u jednom trenutku došlo je do okršaja kada je izvesna Jelena iz Novog Sada pozvala, te udarila na nekadašnju izabranicu Zvezdana Slavnića.

- Jelena iz Novog Sada je kraj telefona. Aleksandra imaš veliku podršku. Tebi niko ne može da određuje šta ćeš ti da radiš. Anđela mi se nije dopadala nikako...Nemoj se nervirati, nemoj se sekirati, imaš ti tvoje prijatelje i imaš tvoju seku, prelepa je. Ti si bila veliki borac i bićeš! Što se tiče Ane, složila bih se sa gospodinom sve što je rekao, ona je živela sa Zvezdanom 13 godina i nije tačno da nije znala čime se on bavi. Anđela jeste preljubnica, ali i Ana je isto Acu uzela od devojke. Ona je tvrdila da on ima devojku, ali da se ne ponavljam. Isto mi se nije dopalo ovo što je Aleksandra rekla za ovaj naslov, to Ana nek te bude sramota tvojjih godina - zaključila je gledateljka, a Ana dodala:

Foto: printscreen pink tv

Aleksanda Nikolić, Ana Ćurčić

- Baš sam se postidela, ne znam gde ću pre - rekla je Ana sarkastično.

- Nemaš ti ni stida ni srama. Ti si jedna velika folirantkinja i ne sviđa mi se to što si dala naslov za Aleks...Dovela si među svoju decu takvog Zvezdana, nisi uspela da ga vratiš - rekla je gledateljka.

- Ja mogu da vas demantujem onime što je ona meni uradila u "Zadruzi". Ne može da me okrene gospođa i osudi me za nešto. Ja sam prvo prišla Aleksandri, imala je napade panike, pričala sam sa njom. Bila je u izolaciji sa Zvezdanom, da sam htela da se bavim Carem, Aleksandrom i Zvezdanom Slavnićem, mogla sam da im pomrsim končiće za 20 sekundi - rekla je Ana.

Nakon žestokog sukoba, učesnice emisije su otišle na pauzu, Po povratku sa koje je usledio je žestok sukob, te je Nikolićeva pozvala policiju.

Foto: printscreen pink tv

Aleksanda Nikolić, Ana Ćurčić

- Žena mi preti ovde nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča...Da, ja sam u emisiji - pričala je Aleksandra u pozivu sa policijom.

- Zašto je krenula svađa - pitala je Ana.

- Zato što je neko ko se lažno predstavlja - rekla je Ana.

- Naziva me prostitutkom, rekla sam da znam ono najgore o njoj što neću ispričati ovde. Žena mi preti, šta treba da je se plašim ovde?! Ne znam čega se bojiš, zašto zoveš neke ljude - rekla je Aleks.

- Aleksandra, ja te izazivam, ajde reci ovde - rekla je Ćurčićeva.

Foto: printscreen pink tv

Ana Ćurčić

- Zvala si ovde ljude da me maltretiraju, žena od 50 godina ovo radi, sram te bilo! Ja nisam ološ ovde! Od sinoć se dopisuje sa nekim ljudima da traži informacije o meni. Žena mangup, do mojega mangup. Kad bude ušla Kačvenda u "Zadrugu", nećeš znati gde si šuplja! - urlala je Aleks.

- Jako sam se uplašila Kačavende - rekla je Ana.

- Filipe, žena me vređa usred emisije, neću da ćutim! Ja sam zvala policiju, što da je ne zovem?! - rekla je Aleks Caru preko telefona.

- Šta grad zna o tebi?! Da su te zvali "Pčelica Maja", dok si bila mlada jer si letela s cveta na cvet, da si se vukla sa svakojakim kriminalcima. Ja sam čula da je zovu "pčelica Maja", da je letela sa cveta na cvet. Naravno da se plašim, jer si baratala sa kriminalcima. Budala je mala reč za tebe - rekla je Nikolićeva.

- Ti si ustvari mene izvređala i sve si rekla izokola, a ništa nisi rekla - rekla je Ana.

- Glupa si kao točak i jedino što znaš je da cmizdriš. Kad budem bila u tvojim godinama, ja ću biti magistar - rekla je Aleks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija