• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.09.2023

20:30

(VIDEO) Obrađivali se ispod pokrivača: Učesnici Zadruge otkrili cimere tokom vrele akcije, sevnula golotinja!

printscreen

Rijaliti

(VIDEO) Obrađivali se ispod pokrivača: Učesnici Zadruge otkrili cimere tokom vrele akcije, sevnula golotinja!

Podeli vest

Terza je bio spuštenih gaća, pa se brže-bolje osvestio, kako ga kamere ne bi usnimile golog.

Borislav Terzić Terza i Sara Šljivar završili su sinoć zajedno u krevetu, pod pokrivačem, a ukućani, njihovi cimeri, odlučili su da prekinu njihovu prvu vrelu akciju.

Oni su se sakrili ispod pokrivača, kada su cimeri odlučili da se našale sa njima i otkriju ih. Terza je bio spuštenih gaća, pa se brže-bolje osvestio, kako ga kamere ne bi usnimile golog.

Foto: printscreen

 

 

Ovo je razbudilo i ostale ukućane, koji su pokušavali da se uspavaju, a Terza i Sara su ubrzo nastavili akciju, iako je Borislav samo nekoliko sati pre ljubio Milicu Veličković, sa kojom je poželeo da ima odnose.

 

 

Sara je ubrzo prekinula tu njihovu igrariju i izašla iz kreveta, a Terza je za laku noć dobio poljubac


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija