• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2023

10:43

Slavlje u domu porodice Đogani! Čestitke pristižu sa svih strana

Miloš Rafailović

Rijaliti

Slavlje u domu porodice Đogani! Čestitke pristižu sa svih strana

Podeli vest

Marko Miljković, danas puni 40 godina, tim povodom organizovano je manje slavlje u njegovom i Luninom domu.

 

Luna Đogani je svom suprugu javno čestitama na svom Instagram profilu, objavivši njihove porodične fotografije.

Luna i Marko su prošli dosta toga zajedno, a kada su završili svoje rijaliti karijere, konačno su se skrasili i oformili porodicu. Kruna njihove ljubavi je njihova prva ćerkica Mia, a uskoro će postati roditelji još jedne devojčice.

U dirljivim objavama Luna se osvrnula na njihov višegodišnji odnos, pa je napisala:

- Srećan rođendan mom mužu, prijatelju, partneru, ljubavi, oku... Sada kad nismo ni mladi k'o nekada, dođi da ostarimo zajedno. Matori smo oko, ja 28, ti 40, a i dalje lepi i zgodni... - napisala je Đoganijeva i dodala:

- Godine su samo brojka, bitno je kako se unutra osećaš, a ti ćeš uvek biti jedno detence. Volim te zbog svega što je bilo i što će tek biti. Ostvarili smo sve što smo hteli i tek nam stiže velika sreća! Volim te i budi mi samo zdrav, srećan i nasmejan! Voli te tvoja žena - poručila je Marku Miljkoviću njegova supruga.

Inače, Luna Đogani trebalo bi da se porodi početkom sledeće nedelje. Ona čeka devojčicu koja će se zvati Lana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija