• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Skandal

02.10.2023

17:21

Ava Karabatić napustila psihijatriju! Rijaliti zvezda progovorila o alkoholizmu: "Sve me je stiglo"

ATAIMAGES

Rijaliti

Ava Karabatić napustila psihijatriju! Rijaliti zvezda progovorila o alkoholizmu: "Sve me je stiglo"

Podeli vest

Učesnica mnogobrojnih rijalitija otkrila je kako se oseća nakon što se izlečila od alkoholizma, a iskoristila je i priliku da odbrani Staniju od napada javnosti.

Bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić izašla je sa lečenja i odvikavanja. Ona se lečila od prekomerne upotrebe alkohola o čemu je Informer već pisao, a sada kaže da je potpuno zdrava.

Foto: Printscreen/Instagram

 

-Neobično mi je sada ovako jer sam dva ipo meseca provela na Rabu na odvikavanju od alkohola i to priznajem. Sada sam jedna totalno normalna osoba, srećna žena i nikada u životu ne bih popila kap alkohola. Sve se to izdogađalo zato što sam imala taj nekakav pad, ušla u jednu monotoniju, a ja sam jedna hiperaktivna osoba koja voli komunikaciju - ispričala je Ava za "Skandal". 

Foto: ATAIMAGES

 

Rijaliti zvezda je usput iskoristila priliku da odbrani Staniju za koju kaže da nije kriva jer se Anelin muž navodno zaljubio u nju:

-Po meni to nije čudno zato što i zatvorenici i ko god bio sa mnom i sa šminkom i bez šminke svi su osetili tu moju unutrašnju energiju. Nisma ja krva što se muškarci lepe za mene. Nisma ja nikog pokupila, ne mogu ja nekog oteti na silu, nego samo svojom voljom. Nije ga niko prisilio, šta ja mogu kad sam magnet za muškarce. Ako žute ruže i ako sve dolazi iz ljubavi i ako se neko želi potruditi, moje je da prihavtim ili odbijem, a zašto bih odbila? Nije Stanija kriva, isto je tako magnet za muškarce, žena je lepa. Žena je zmaj - zaključila je Ava za "Skandal". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija