• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.10.2023

15:21

"Sram te bilo, kako to pričaš sa mnom" Milica Veselinović drsko odgovorila  Darku Tanasijeviću, odmah dobila "povratnu"!

Printscreen You Tube, Marko Đoković, Miloš Rafailović

Rijaliti

"Sram te bilo, kako to pričaš sa mnom" Milica Veselinović drsko odgovorila Darku Tanasijeviću, odmah dobila "povratnu"!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Milica Veselinović sinoć je gostovala u studiju kod Dušice Jakovljević, a tom prilikom je ušla u sukob sa voditeljem "Elite" Darkom Tanasijevićem.

Glavna tema njihovog razgovora je bio odnos koji je imala sa Mensurom, a u jednom trenutku joj je zasmetalo pitanje voditelja pa mu je žestoko odbrusila.

- To je završena priča, ne bih imala više šta posebno njega da iskomentarišem - poručila je Milica na samom kraju svog višesatnog izlaganja o Mensuru.

- Darko šta ti kažeš? - upitala je voditeljka Dušica svog kolegu.

- Negde je očito da Milicu sve ovo boli i tišti - rekao je Darko, a potom ga je Veselinovićeva naglo prekinula i obratila mu se povišenim tonom:

- Šta lupaš Darko?

Tanasijević joj je odmah odgovorio.

- Šta lupam Milice? Kako tako pričaš sa mnom, sram te bilo - odgovorio joj je Darko, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija