• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

16.11.2023

22:15

Bivši zadrugar otkrio detalje skandala sa Matorine svadbe: "Jedan sam od ključnih svedoka"

printscreen instagram

Rijaliti

Bivši zadrugar otkrio detalje skandala sa Matorine svadbe: "Jedan sam od ključnih svedoka"

Podeli vest

Od kako se pročulo za Anitino neverstvo, mnogi njihovi prijatelji se oglašavaju.

Sada je i Stefan Karić dao svoj sud. On je inače bio jedan od zvanica na venčanju Anite i Matore.

Kao i većina, ni Stefan nije mogao da veruje u sve ovo što je snašlo Jovanu Tomić. Nije mogao ni da sanja da Anita radi Matoroj iza leđa.

- Jedan sam od ključnih svedoka. Pre svega moram da kažem da mi je drago što sam prisustvovao lepom činu kao što je svadba. Međutim, nisam verovao da će doći do ovoga. Bez obzira koliko znamo da Anita nije volela žene, ali se na kraju ispostavilo da Matora nije bila prva ženska osoba sa kojom je Anita bila. Možemo da posumnjamo da je i pre Matore imala nagone ka istom polu - poručuje Stefan i dodaje:

Foto: Instagram printscreen

 

- Ermina i Anita su se zakačile na svadbi, nisam bio siguran šta se dešava. Ni u ludilo nisam mogao da poverujem da će Anita da je prevari sa ženom. To je katastrofa. Nismo očekivali, ona jeste mlada. Da je bilo ljubavi između njih dve - jeste, znam koliko se Matora davala. Bila je spremna i da proda svoj stan kako bi kupila Aniti nekretninu u Kruševcu. Matora je široke ruke, Anita ju je iskorišćavala, mogu to da kažem - rekao je Karić za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija