• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.03.2024

19:42

Nakon što su Anđelo i Anita raskinuli, Matora oplela po njima: "Ona se ne zaljubljuje, već je opsesivna"

Informer/logo

Rijaliti

Nakon što su Anđelo i Anita raskinuli, Matora oplela po njima: "Ona se ne zaljubljuje, već je opsesivna"

Podeli vest

Anita i Anđelo su raskinuli, a Matora je odmah otišla kod Drveta mudrosti kako bi prokomentarisala novonastalu situaciju.

Jovana Tomić Matora kao da je jedva dočekala ovaj scenario. Odmah nakon raskida Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, ona je otišla u Rajski vrt da da svoj sud,

- Matora, kako gledaš na raskid Anđela i Anite? - upitalo je Drvo.

- Kad sam rekla da se dobro osećam, ja to pričam u smislu da sam u glavi bolje i da sam u srcu čista. Nisam ja došla ovde da ćutim. Kad uđem u konflikt, uđem. Imam osećaj da je mnogo veća netrpeljivost Anđela prema meni, nego moja prema njemu. Anđelo govori da sam ja izdala najdraže, a ja stvarno ne znam koga sam bre ja to izdala? To su neke stvari koje su se izdešavale, a koje mene jako nerviraju.

Foto: ATAIMAGES

 

- Mislim da se Anita nije ni najmanje promenila. Naravno da je na početku sve kako treba, deluje da je idealno, ali kasnije se neke stvari vide. Ona govori da sam ja želela publicitet preko svadbe. Evo, neka bude da sam ja tako htela sve, ali ako je tako, što je onda pristala na tako nešto?! Ona je meni pravila neke nenormalne stvari, izmišljala je mnoge glupsoti. Ona se ne zaljubljuje, već je opsesivna - rekla je Matora.

- Kakvo je tvoje mišljenje o njoj s ove distance? - upitalo je Drvo.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Isto. Naravno da je bila dostojansvena na početku, a kako vreme prolazi sve više pokazuje sve. Mene Anđelo ne boli, nego me je ona bolela, sad me samo nervira. Ne može neko da se promeni za samo tri meseca. Ne menjaju se te neke stvari preko noći, ne ide to tako - rekla je Matora.

- Kako misliš da će Anđelo podneti pritisak? - upitalo je Drvo.

Foto: Youtube printscreen

 

- Pre će on sad to istrpeti, nego da završi to napolju. Videćemo da li će on raditi sve ono za šta je rekao da ne bi trpeo. On ovde govori da smo Goca Džehverović i ja najgore jer smo ga kao pljuvale, ajde, reci, šta sam ja to rekla? Meša babe i žabe, se*e mi se od svega što on radi. Više me on mrzi, nego Anita. Ona sad to radi samo kako bi se njemu dodvorila, ja to tvrdim. Svako bi rekao da Anđelo ne bi prešao preko stvari koje sada radi zbog Anite. Ne kažem, možda se zaljubio, pa je prešao preko svega, ali da se ne lažemo, znao je kakva je Anita. Njene neke osobine su trajne, stojim iza toga. Deluje mi kao da Anđelo namerno radi neke stvari, ali nema veze, nastavićemo sve to - kazala je Matora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija