• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.12.2023

10:38

Matora pobesnela kad je videla flert Anite i Anđela! Reagovalo obezbeđenje: Pokazaće se kakva si ku*va!

Printscreen/Elita7, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Matora pobesnela kad je videla flert Anite i Anđela! Reagovalo obezbeđenje: Pokazaće se kakva si ku*va!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora pobesnela je tokom sinoćne žurke u "Eliti" zbog toga što je njena još uvek zakonska supruga Anita Stanojlović na njene oči flertovala sa manekenom Anđelom Rankovićem.

Matora je ispred kluba otvorila dušu cimerkama i rekla da je svesna da Stanojlovićeva i Ranković flertuju, što su joj i drugi potvrdili.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Svi su mi rekli šta se dešava između Anđela i Anite. Zamislite da sam dopustila prošle nedelje da me poljubi, kad je rekla da me voli i da sam joj važna - rekla je Matora i dodala:

Bio je sa Teodorom Džehverović. Teodora, Sanja, on i ja smo se družili. Sanja je za njega bila najveća ku*va, kad smo raskinule, on je govorio da ne treba da se nerviram. Sasvim slučajno sam saznala da je sa Sanjom išao u bioskop. Posle toga je molio nogama i rukama da mu oprostim to. Posle toga sam prešla preko toga, dopala mi se neka druga devojka, a on me je pljuvao kod nje. Tad sam rekla da nema nazad.

Milica Veličković je Matoroj otkrila da je Anita rekla da joj se Anđelo dopada, što Jovani nimalo nije prijalo da čuje.

- Je l' treba neko da se sprda sa mojom psihom? Ona je meni rekla da je on njoj najlepši dečko koji je bio u rijalitiju. Ako ona mene voli, je l' ovako želi da me vrati? Samo zbog Đedovića sam dostojanstvena - rekla je Tomićeva, a njihov razgovor možete pogledati OVDE.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Međutim, kada je ušla u klub i zatekla Anitu i Anđela kako se gledaju, vrlo brzo joj je pukao film, pa se unela Aniti u lice i urlala iz sveg glasa. 

- Pokazaće se kakva si ku*va! 

Obezbeđenje je odmah došlo kako bi sprečilo potencijalni fizički obračun, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija