• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

18.12.2023

11:31

"Miona je ljubav, nije ljubavnica": Ša se ponovo zaljubio, bivšoj ženi poslao jaku poruku

Youtube printscreeen

Rijaliti

"Miona je ljubav, nije ljubavnica": Ša se ponovo zaljubio, bivšoj ženi poslao jaku poruku

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša, posle burnih rasprava sa svojom novom devojkom Mionom Jovanović u "Eliti 7", shvatio je da je ona ipak ona prava. Ša je govorio o trzavicama sa Mionom, a onda poslao poruku svojoj i dalje zakonitoj supruzi Vanji.

Ša je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem priznao da se mnogo svađao sa Mionom, ali da su sve probleme rešili:

- Svađali smo se, ispucali i 100 posto smo našli zajednički jezik. Problema bez. Ja sam napetiji zbog pitanja, pa objašnjavanja, komentrisanja. Izbacio sam sad sve iz sebe, kao preporođen sam. I Miona je spustila loptu, tenzična je bila. Podseća me na moju Ljilju - uporedio je Ša svoju novu devojku s majkom. 
 

Foto: TV Pink printscreen

 

 

- Koliko te jede što smatraš da se kaje što je ovo priredila bivšem dečku i što razmišlja šta mu je uradila? - pitao je voditelj.

- Postupcima mi pokazuje da je apsolutno u ovoj vezi i da se predala, ja znam sebe kad nešto nije završeno ja to napominjem, a kad raskrstim ne zanima me. Postupcima mi ne pokazuje da se kaje, samo pričom, bockanjem da izazove možda neku moju reakciju. Baš glupost... Sad nam je baš mir, ceo dan za*ebancija i smejanje. Posle sto godina imam devojku koja ne želi da mi napravi scenu ljubomornu, ali te neke njene izjave... - pohvalio se reper.

- Da li smatraš da si se ponašao žustrije i bio grublji nego što je trebalo zbog prethodnih iskustava? - nastavio je voditelj, a Ša je priznao da je njegovo ponašanje prema Mioni posledica problema sa prethodnim partnerkama:

- Apsolutno se slažem i u pravu si. To su neke traume koje vučem - rekao je on.

Foto: ATA Images

 

 

- Bilo ti je krindž i blamantno kad si čuo za priču o Roleksu i 20 hiljada evra - dodao je voditelj.

- Ja kupim i dam, ne pričam da ću kupiti sat od 20 hiljada. Nije ona htela da mi nabije na nos, nego je rekla da je odbila kad je Slađa pričala o Roleksima. Kad nešto hoćeš to i uradiš bez da najaviš - odgovorio je Ša.

- Kako ti se čini Anđelo ovih dana? - pitao je voditelj.

- I Miona mi je skrenula pažnju da sam kao klinac bio, bio me je blam deset minuta nakon toga i prišao mu. Nije bilo potrebe da joj namećem da pazi na njega, nije ona neko kome sam trebao da skrenem pažnju. Miona nije ljubavnica, Miona je ljubav i devojka, a Maja neka se raspita kako to ide - rekao je Ša.

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Je l' imaš da poručiš nešto Vanji? - pitao je voditelj.

- Samo neka me preboli - poručio je Ša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija