• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

21.12.2023

22:49

Stefan Karić se iselio iz porodične kuće! Osman otvoreno progovorio o nasledniku, pa se dotakao Šavije: "Ona traži da moj sin ide u zatvor!" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Stefan Karić se iselio iz porodične kuće! Osman otvoreno progovorio o nasledniku, pa se dotakao Šavije: "Ona traži da moj sin ide u zatvor!" (VIDEO)

Podeli vest

Osman Karić je ispričao da se nije skoro čuo sa Natašom Šavijom jer je ona prekinula kontakt, a zatim je otkrio da će uskoro biti prvo suđenje povodom incidenta koji se u maju ove godine desio između nje i Stefana Karića.

Osman Karić pojavio se večeras na proslavi 29. rođendana bivše rijaliti učesnice, a sadašnje voditeljke Milice Kemez.

Karić je tom prilikom progovorio o svim aktuelnim temama, a za početak je priznao da li će ući u rijaliti. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Kristina i ja smo imali poziv da uđemo u rijaliti, ali ja iskreno ne vidim sebe u rijalitiju. Ne bih mogao da izdržim jer jednostavno takav sam. Možda bih i ja pokušao da izdržim, ali svaki njihov kontakt sa mnom, da me neko pljune u duelu i se ostalo... bacio bih sve pod noge, ono što sam u životu radio i borio se i jednostavno ne bih mogao... Ne ide da se pokažem kao takav. Ne dam na sebe. Rijaliti ne bi izvukao ono što ja već ne znam da imam kod sebe. Znate moj život prethodni, borio sam se na ulici da se dokazujem i sada kad bih ušao u rijaliti morao bih da prećutkujem mnogo lošijim ljudima od sebe. Ne bih voleo da me neko vređa, jer su skloni da vređaju očevem, majke, decu - rekao je on.  

Osman je za medije priznao da se Stefan pre određenog vremena odselio iz njihove porodične kuće na Zvezdari. 

- Ne znam gde je Stefan večeras, trebao je da dođe, ali je sigurno sa devojkom. Oni su uzeli neki stan, tako da više nije na kućnoj adresi. Odavno se preselio od kuće. On i njegova devojka su bili raskinuli, ali su se pomirili. Svađali su se i mirili ali sada su opet zajedno zbog čega mi je drago. Voleo bih da Stefan nađe devojku za sebe. Ni za ovu kao ni za prethodne nemam da kažem šta loše. Voleo bih da sa ovom devojkom stane na ludi kamen. Voleo bih da uskoro postanem deda - rekao je Osman. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Karić je ispričao u kakvom odnosu je sa Natašom Šavijom nakon incidenta koji se desilo između nje i Stefana. 

- Ja nikada nisam imao loše mišljenje o Šaviji. Stefanu nije to trebalo, sud će odrediti šta je sve bilo. Ne mogu njega da branim, a ne mogu ni nju da štitim. Ne bih da se mešam u detalje suda i kvarim njihovu koncepciju. Ostaću suzdržan pa će sud doneti tu odluku. Ne verujem da će na prvom suđenju sve da se završi. Sa Natašom sam bio u kontaktu, ali odjednom je prestala da se javlja. Trebali smo da se vidimo u Novom Sadu... On je sumnjala u mene, ja u nju i onda nisam hteo, ne mogu da razmišljam. Zvala me čak i kod nje kući na kafu, ali ja nisam želeo da odem - ispričao je on. 

Osman je na kraju otkrio da Šavija zahteva da Stefan ode u zatvor. 

- Ona traži da moj sin ide u zatvor. Nataša se menja kao i vreme i ne znam šta da mislim. Nije mi svejedno zbog toga i boriću se svim silama da ne dođe do toga - rekao je Osman. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija