• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2023

08:27

"Bio sam Gocin fan, prve odnose smo imali u Domu Sindikata": Ivan Marinković izneo sav prljav veš o Tržanovoj

ATAIMAGES

Rijaliti

"Bio sam Gocin fan, prve odnose smo imali u Domu Sindikata": Ivan Marinković izneo sav prljav veš o Tržanovoj

Podeli vest

Ivan Marinković godinama je poznat kao "bivši muž Goce Tržan" i iako se dugo takmiči u rijaliti programima, titula nekadašnjeg supruga pevačice ipak mu je ostala kao etiketa.

Marinković je, nakon razvoda od Goce, postao rijaliti učesnik 2011. godine i od tada voli sebe da naziva "tata rijalitija". 

On je posle "Farme" i "Parova" nedavno ponovo ušao i u "Zadrugu 7 - Elitu", u kojoj je učestvovao i prošle sezone i tada je pred ulazak ispričao sve tajne braka koji ga je obeležio za ceo život.

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona - počinje priču Marinković i dodaje da nije verovao da će uspeti da zavede pop zvezdu:

Foto: K1 Promo

 

 

- Nisam ni sanjao da ću uspeti da je smuvam, a kamoli da se oženim njom. Prve intimne odnose smo imali u Domu sindikata, ali ne bih otkrivao tačno u kom delu dvorane i kako je sve izgledalo - izjavio je Ivan bez imalo srama.

- Ubrzo posle venčanja, u aprilu 2007. Goca se porodila i dobili smo ćerku Lenu. To su bile godine kada smo se mnogo voleli. Priznajem, imali smo dosta trzavica i padova u braku, ali i mnogo lepih momenata, koje ću pamtiti ceo život.

Foto: E-stock

 

 

Ipak, Ivan se prisetio i ružnih stvari, pa je obelodanio da je Tržanova prevarila njega, nakon čega je usledilo još veće iznenađenje: 

- U jednom momentu počeo sam da se ponašam kao detektiv. Pratio sam je i nahvatao je sa drugim muškarcem na delu! Pokušao sam da pređem preko toga, ali nisam uspeo... Zbog toga smo se i razveli. Zanimljivo je da je ona prva podnela zahtev za razvod iako sam je ja uhvatio u neverstvu. Priznajem da mi nije bilo lako zbog našeg rastanka. Porodice su pokušale da nas pomire, ali bezuspešno - ispričao je Ivan Marinković prošle godine za "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija