• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

11.01.2024

10:32

"Tresla sam se": Aleksandra Nikolić sinoć prošla kroz pakao, policija morala da reaguje (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

"Tresla sam se": Aleksandra Nikolić sinoć prošla kroz pakao, policija morala da reaguje (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra Nikolić je ispričala kroz kakav pakao je sinoć prošla.

Kako je ispričala pobednica "Zadruge 6", bila je upozorena da ne izlazi iz stana zbog grupe migranata koji su bili ispred zgrade u kojoj živi.

- Ja sam imala takvu situaciju sa nekim migrantima večeras, da ja to vama ne mogu da objasnim, tresla sam se. Rekli su mi da ne silazim, da su dole neka četiri migranta i da će da obiju stan - rekla je ona i dodala:

- Pogledala sam kroz prozor i videla ih kako svetle sa blicom od telefona. Sišla sam dole i sela u auto. Jedan je gledao u jedan prozor, drugi u drugi prozor, a treći zove na telefon, dok im je četvrti pomagao - otkrila je Nikolićeva, koja je priznala da je zbog celog slučaja kontaktirala policiju: 

- Ljudi prolaze, niko da pozove policiju. Ja sam odmah pozvala policiju i došli su nakon određenog vremena. 

Podsetimo, juče je Aleksandra Nikolić na svom Instagram storiju objavila da joj je neko preuzeo Vacap.

- Ljudi, neko je instalirao Vacap sa mojim brojem telefona, više nemam pristup vacapu. Danas ću blokirati broj telefona, ne postoji druga opcija. Šta god da vam stiže, da znate da nisam ja - napisala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija