• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

22.01.2024

16:34

"Dete živi bez grejanja i tople vode u kući": Asmin Durdžić izneo šokantne detalje, ponovo udario na Aneli i njenu porodicu (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile/Privatna arhiva

Rijaliti

"Dete živi bez grejanja i tople vode u kući": Asmin Durdžić izneo šokantne detalje, ponovo udario na Aneli i njenu porodicu (FOTO)

Podeli vest

Asmin Durdžić se oglasio nakon višemesečne tišine, pa izneo šokantne detalje iz života akutelne učesnice "Elite", Aneli Ahmić.

Aneli je pre nekoliko dana na kratko izvedena iz Bele kuće, a nakon povratka je svojim cimerima ispričala kako njen bivši suprug Asmin i starleta Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete.

Foto: ATAIMAGES

 

Stanija se momentalno oglasila, te demantovala ove tvrdnje:

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! - rekla je Dobrojevićeva.

Nakon Dobrojevićeve se oglasio i Asmin, te na svom Instagram profilu napisao šokantne detalje:

Foto: printscreen instagram

 

- Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u "Eliti", a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? - napisao je Durdžić na svom storiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija