• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.01.2024

17:11

Stanija za Informer otkrila istinu: "Aneli je izmislila peticiju, izašla je zbog krivične prijave!" Ide tužba Ahmićkama!

Informer/RTV Pink/logo/privatna arhiva

Estrada

Stanija za Informer otkrila istinu: "Aneli je izmislila peticiju, izašla je zbog krivične prijave!" Ide tužba Ahmićkama!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić pre dva dana je na nekoliko sati napustila rijaliti, a kada se vratila, svima u Beloj kući je rekla da njen bivši muž Asmin Durdžić i starleta Stanija Dobrojević žele da joj oduzmu dete putem "peticije".

Međutim, Stanija se oglasila za Informer i rekla da ta priča nema veze sa istinom, zbog čega će Anelinu sestru Situ tužiti.

Foto: ATAIMAGES

 

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! - rekla je Dobrojevićeva.

Starleta je otkrila da je Ahmićeva slagala, te da je izvedena napolje zbog krivične prijave, a ne zbog borbe za starateljstvo ili "peticije" koju je izmislila.

Foto: Youtube printscreen

 

- Je l' ovo pozivanje na moj javni linč i spinovanje priče koja je čista laž i izmišljotina?! Nikakav postupak za oduzimanje deteta nije pokrenut, a i da jeste, opet nema veze sa mnom. To može samo Asmin! I nije ta sa "nikoju školu" pozvana zbog oduzimanja deteta ili izmišljene peticije nego zato što je ukrala auto! Mada je i to sitnica za nju s obzirom na to da se bavila kriminalnim radnjama, prenosila kofer, pa ekipu ocinkarila i neke na drugi svet poslala! I onda od takve pravite žrtvu preko mojih leđa?! Teško, gospodo, teško! - rekla je ona za Informer. 

Stanija je podsetila na to da je i sama Anelina majka izjavila da joj ćerka "šmrče nešto na nos".

- I to se radi u momentu kada Nikoja u rijalitiju izjavljuje da svaka majka smrče belo, a njena majka umetnica napolju takođe izjavljuje da je normalno da se danas svi malo "udare po nosu"?! I isto to dete teraju da prosi po autobusu? Ha, ha, ha! Nikada jaču podršku naroda nisam imala! I to pametnog, inteligentnog naroda, jer u priču "Stanija nekome oduzima dete" može da poveruje samo neka maloumna baba iz Pi*kovca koja ne zna ni da se potpiše! - rekla je starleta i poručila:

- Pažljivo slušajte svaku moju izjavu i pazite šta radite!

Foto: ATAIMAGES

 

S obzirom na to da Dobrojevićeva i Asmin zvanično nisu potvrdili da su zajedno, pitanje je koliko bi Stanija uopšte i mogla da bude maćeha maloj Nori, a kako će Aneli i Sita reagovati na vest o nove dve tužbe koje će starleta podneti, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, nedavno se oglasio i Asmin koji tvrdi da ga je Ahmićeva varala sa izvesnim Alenom zbog čega ju je i ostavio, a više o tome možete da pročitate na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija