• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.01.2024

21:55

"Imala je aferu sa Alenom, zato sam je i ostavio": Asmin potvrdio Stanijine reči, pa dokrajčio Aneli: "Radila je u Bujanovcu!"

ATAIMAGES

Estrada

"Imala je aferu sa Alenom, zato sam je i ostavio": Asmin potvrdio Stanijine reči, pa dokrajčio Aneli: "Radila je u Bujanovcu!"

Podeli vest

Stanija Dobrojević podigla je veliku prašinu svojim nedavnim gostovanjem u emisiji "Pitam za druga" tokom kojeg je iznela šokantne tvrdnje na račun rijaliti učesnice Aneli Ahmić, a sada se za Informer oglasio starletin bivši dečko Asmin Durdžić.

Asmin, koji sa Aneli ima ćerku, najpre je objasnio ko je izvesni Alen za čiji se bračni status Ahmićeva raspitivala kod svoje majke.

Foto: Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

 

- Aneli, njena majka i sestra su okrenule priču. Alen, kojeg i ja poznajem, stvarno je drug od njenog rođaka. Ali, postoji i drugi Alen. Sa tim drugim oženjenim Alenom je Aneli i te kako imala aferu, u šta sam i sumnjao, zato sam joj i poslao one poruke: "'Ajde mi se zakuni u dete da nisi ni sa kim bila". Zbog te afere sam joj to napisao. Međutim, one su inteligentno sve prebacile na Alena koji je kućni prijatelj, da bi se oprale i da bi se sve teže otkrilo. Ona ne priča o istoj osobi - rekao je on i objasnio u kakvom je odnosu bila sa tim muškarcem:

- Taj njen Alen sa kojim je imala aferu je oženjen i ima troje dece. Zato sam je i ostavio prošle godine, iako to nikada nije htela da prizna. Bili su u seks kombinaciji, to je trajalo i dok smo mi bili u vezi.

Asmin se osvrnuo i na Stanijinu izjavu da će ga podržati ako odluči da Aneli oduzme starateljstvo nad detetom.

Foto: Privatna arhiva

 

- Ja već imam polovično starateljstvo nad ćerkom, ali ako se njena majka i sestra ne opamete, preduzeću mere da joj ga u potpunosti oduzmem sudskim putem. One od Nore prave žrtvu da bi Aneli ispala još veća žrtva. Stalno je izlažu javnosti, manipulišu svetom preko deteta... To ne bi dozvolio nijedan muškarac - rekao je Durdžić za Informer i dodao da bi kao jedan od argumenata na sudu mogao da iskoristi izjavu Aneline majke, koja je rekla kako njena ćerka "šmrče nešto na nos", što je zvučalo kao da Ahmićeva koristi narkotike:

- Iskoristio bih taj argument na sudu, ali imam i gomilu drugih argumenata. Od njih zavisi šta ću da uradim.

Dobrojevićeva je u pomenutoj emisiji rekla da je Aneli svojevremeno u Bujanovcu radila isti posao kao bivša rijaliti učesnica Aleksandra Aleks Nikolić, kao i da su njih dve imale istog dečka. Naime, Aleks je priznala da je bila animir dama, a optuživana je i da se bavila prostitucijom, iako za to nije bilo nikakvih dokaza.

Foto: Informer

 

- Jeste, Aleks i Aneli su imale tog zajedničkog momka, njega je Aleks spominjala u "Zadruzi". Taj lik koji ju je izbacio iz auta, to je njihov "zajednički" momak. To se sve događalo pre mene - rekao je Asmin, a na pitanje da li je Aneli zaista bila animir dama rekao je:

- Sigurno da je to bila, nije radila u pekari. Znamo svi šta se tamo radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija