• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.01.2024

16:53

"Rešićemo to na drugi način": Darko Tanasijević dobio pretnje zbog švaleracije!

Zoran Sinko

Rijaliti

"Rešićemo to na drugi način": Darko Tanasijević dobio pretnje zbog švaleracije!

Podeli vest

Darko Tanasijević, voditelj televizije Pink, oglasio se na svom Instagram profilu i obavestio pratioce da je dobio pretnje zbog teme koja je pomenuta u rijalitiju "Elita".

Darko je na pomenutoj društvenoj mreži podsetio da nije on kriv zbog onoga što izgovaraju drugi ljudi.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Malopre sam primio preteći poziv pred večerašnju emisiju "Elita - Pitanja novinara". Pojedini, koji ne žele da se jave na telefon niti da odgovore na poruku, poturaju posrednike da me zovu sa molbama i upozorenjima. Mene?! Ponavljam, nisam vam ja kriv zbog stvari (istinitih ili lažnih) koje o vama drugi javno iznose i pričaju u medijima, niti mogu da utičem na njihova svedočenja i priznanja - stajalo je u objavi.

Pozvali smo Tanasijevića, koji je za Informer otkrio da je u pitanju pretnja zbog jedne afere.

- Pretnja ima veze sa nekim aktuelnim pričama u "Eliti". Pošto su se od strane učesnika pomenula imena sa estrade, poturili su mi neke druge ljude da me zovu da bih stopirao te priče. Ponovio sam da nisam ja taj koji je nešto izneo u javnost i da su oni njihova adresa. Poručeno mi je da sam lepo zamoljen, a da ćemo, pošto sam odbio da stopiram priču, "rešavati to na neki drugačiji način". Nisu definisali taj "drugačiji način", ali sam to shvatio kao pretnju. Ne plašim se, nisam uznemiren, ali niko nema pravo da to radi i da mi preti zbog tuđih postupaka i tuđih švaleracija.

S obzirom na to da je učesnica Jovana Cvijanović pre nekoliko dana iznela tvrdnje da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom, pitali smo Darka da li je dobio pretnje upravo zbog te priče.

Foto: Informer

 

- Pa, ti pretpostavi, ali ja to nisam rekao - kazao je on kroz osmeh i otkrio da li će prijaviti osobu koja mu je pretila:

- Iako smatram da bilo koji vid pretnje treba da se prijavi, stvarno nemam za to ni vremena, ni živaca.

Podsetimo, Jovana je rekla da je sa Peđom imala aferu dok je bila maloletna, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija