• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

02.02.2024

22:27

"Jako je teško, ali borićemo se": Janjuš skrhan bolom nakon održanog pomena pokojnom bratu

ATA Images

Rijaliti

"Jako je teško, ali borićemo se": Janjuš skrhan bolom nakon održanog pomena pokojnom bratu

Podeli vest

Janjuš je danas napustio imanje u Šimanovcima, kako bi sa porodicom održao četrdesetodnevni pomen bratu Mihailu, a sada se oglasio i otkrio kako se oseća.

Aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita 7",  nedavno je doživeo porodičnu tragediju, kada je njegov najmlađi brat izvršio samoubistvo.

Marko će se iz rodnog mesta, gde je njegov brat sahranjen, večeras vratiti u "Belu kuću", a za Pink.rs je otkrio kako se oseća:

Foto: ATA Images

 

- Osećam se isto kao kada se to desilo. Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se - rekao je Janjuš, pa dodao da je susret sa ćerkom Krunom bio veoma emotivan:

- Ona je moj sjaj, uz mene je uvek i ja ću uvek biti uz nju. Znači mi kada god je vidim, bude mi lakše. 

Janjušević je otrkio i zbog čega se njegova bivša supruga Ena nije pojavila na pomenu:

- Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj Gori, ne bih da pričam previše o tome - kratko je objasnio, pa se osvrnuo na novu partnerku Aneli Ahmić, koja ga čeka u "Eliti":

Foto: Youtube printscreen

 

- Ona je uz mene. Neću dozvoliti hejterima da se slade našim svađama, a možda čak i raskidom. Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim.

Za kraj je otkrio da li je saznao neke nove detalje od policije o bratovljevoj smrti:

- Ništa još ne znamo dok obdukcija ne bude odrađena. Pokrenuo sam još neke postupke. Možda ću znati nešto više za 15-20 dana, kada odem tamo gde treba - reko je Janjušević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija