• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

27.02.2024

20:16

"Muž matičarke koja je venčala mene i Jelenu je sklopio Gocin i moj brak": Ivan Marinković iznova šokira, izneo detalj zbog kog je u "Eliti" nastao muk

Aleksandar Jovanović Cile, E-Stock

Rijaliti

"Muž matičarke koja je venčala mene i Jelenu je sklopio Gocin i moj brak": Ivan Marinković iznova šokira, izneo detalj zbog kog je u "Eliti" nastao muk

Podeli vest

Rijaliti učesnik otkrio je zadrugarima nesvakidašnju informaciju vezanu za njegov brak sa Gocom Tržan.

Goca Tržan u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu, a on iznova u "Eliti 7" iznosi detalje za koje javnost nije znala.

Ivan je danas za crnim stolom otkrio da je muž matičarke koja je venčala njega i Jelenu, 2007. godine sklopio njegov brak sa Gocom.

Foto: Zoran Sinko

 

Inače, učesnici su pričali na temu braka, a onda je reč dobio i Marinković.

- Odgovarao mi je loš brak, kada sam bila u njemu poželela sam dobar razvod. Očekuje se pravdanje i ubeđivanje, to ne želim. Može da radi šta hoće samo da ne saznam - rekla je Anita.

- Zašto bi značilo da ako nekoga voliš i pružaš mu sve, ne možeš da pružaš pored njega. Prave ljubavi su večne, jedite go**a - rekao je Đedović.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam upoznao osobu pre šest meseci i sa njom bi mogao sve na svetu, da ne pomislim na drugu osobu nikada - rekao je Samir.

- Evo, poenta sledeća je, priča se o ljubavi. I ti osećaš večnu ljubav prema svom mužu, šta si tražila sa telefonom - pitao je Đedović.

- Ne, ne, pričali smo o braku, debata je brak. To je dobar razvod - rekla je Milena.

- Evo ti primer. Ko je bio prvo, a ko drugo mesto u "Zadruzi 5"?! Narod je podržao razvod i prevaru i ljubav... Žena koja je venčala mene i Jelenu, kada smo došli po venčani list, rekla mi je da joj je muž matičar koji je venčao mene i Gocu - rekao je Marinković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija