• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

13.03.2024

22:02

"Sarađivaću sa svetskim zvezdama!" Filip Car se zaposlio, otkrio detalje novog angažmana, ponovo će biti pred kamerama

printscreen/Instagram

Rijaliti

"Sarađivaću sa svetskim zvezdama!" Filip Car se zaposlio, otkrio detalje novog angažmana, ponovo će biti pred kamerama

Podeli vest

Filip Car nastavlja život pred kamerama, ali u malo drugačijem formatu.

Filip Car će uskoro dobiti devojčicu koju čeka sa svojom izabranicom Aleksandrom Nikolić

Nakon izlaska iz šeste sezone "Zadruge", Filip je odlučio da se udalji od rijalitija i posveti svojoj Tiktok karijeri. On je sada na pomenutoj platformi ispričao da prihvatio ponudu za posao i da je to ostvarenje njegovog dečačkog sna. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne radi se o rijalitiju. To je nešto čime sam se bavio u mladosti. Moj dečački san. Smatram da imam potencijal za to. Aleksandra je bila oduševljena kad sam joj rekao i moj otac se složio. Ne znam kako će sestra i mama prihvatiti, one još uvek ne znaju, ali videćemo. Dobio sam ponudu od jedne firme koja proizvodi energetska pića. Nije baš rijaliti, ali je format sličan tome. U ovom projektu su uključene svetske zvezde, sportisti i poznati iz celog sveta. Radi se o boksu. Boks sam trenirao kao mlađi - otkrio je Car.

On još ističe da će mu to potpuno promeniti život i motivisati ga, iako je honorar mali.

Foto: Instagram

 

- Znajući da ću da se takmičim u boksu, biću prisiljen da treniram i promeniću svoj život na bolje. To će biti na svetskom nivou. Honorar je mali, ali ukoliko osvojiš glavnu nagradu koja iznosi 100.000 dolara, to nije malo. Barem nisam u "Eliti". Biće prilike da se pokažem pred celim svetom, to će se prenositi širom sveta, dobra prilika za marketing. Neću morati da budem udaljen od kuće, svoje ćerke i porodice. U novembru će biti samo organizovani bokserski mečevi u Mađarskoj. Tamo ću biti mesec ili dva. Ukoliko me u prvoj rundi prebiju, naravno, odmah idem kući, ne takmičim se dalje - ispričao je Filip, uveren da će ga ovo motivisati.

-  Moraću dobro da se pripremim i treniram, uveren sam da ću biti motivisan novčanom nagradom. Jedino što traže od mene je da reklamiram proizvod - ispričao je Filip Car.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija