• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Pink

24.03.2024

19:16

Ovo je porodična kuća Mione Jovanović! Komšije razvezale jezik: "Ovo je katastrofa, onaj Ša je isfeminiziran" (FOTO)

ATA Images

Rijaliti

Ovo je porodična kuća Mione Jovanović! Komšije razvezale jezik: "Ovo je katastrofa, onaj Ša je isfeminiziran" (FOTO)

Podeli vest

Jedna televizijska ekipa posetila je rodno mesto nove partnerke repera Ša, Mione Jovanović, te sada imamo prilike da vidimo kako izgleda njen porodični dom, ali i šta komšije misle o rijaliti učesnici.

Aktivna rijaliti učesnica "Elite" Miona Jovanović svakodnevno je na meti domaćih medija zbog njenog turbuletnog odnosa sa reperom Nenadom Aleksićem, poznatijem kao Ša.

Foto: ATA Images

 

Miona je nakon ulaska u "Belu kuću" otpočela romansu sa Nenadom i tako prevarila svog partnera Stanislava Krofaka, koji je od nedavno stanovnik imanja u Šimanovcima.

Foto: ATA Images

 

Jedna televizijska ekipa posetila je rodno mesto Jovanovićeve, te sada možemo čuti šta o njoj misle njene komšije, ali i videti kako izgleda njen porodični dom u kom je odrasla.

Foto: TvPink Printscreen

 

- Srećem ih, njen otac je bio sa mnom u školi. Ona je smirena, tera svoje, ima svoj program, a sad, što je lepa, pa svi pate za njom, to je druga stvar - rekao je jedan komšija, dok je drugi prokomentarisao vezu sa Ša:

- Ne znam šta joj treba s onom budalom da ima posla! To joj nije trebalo!

Foto: TV Pink printscreen

 

- Ša je jedan običan beogradski mangup koji je feminiziran, za mene. Ne znam šta je tražila sa njim. Šta je taj Ša, ko je on?! Mangup beogradski?! Ona je devojka na mestu, samo je njena greška što je uopšte sa njim bila. On je više puta tamo učestvovao, on je neki Ša, reper... - govorio je komšija.

Foto: ATA Images

 

- Napravila je veliku grešku. Mislim da se pokajala, ali da ne sme da prizna. Da li će se osloboditi Ša? Čim izađe iz "Elite", ako ne i pre. Katastrofalno, to je gušenje, to nije odnos i treba prekinuti na vreme. Razlog za bes njeni roditelji imaju - objasnila je još jedna Kragujevčanka.

Komšija Jovanovića priznao je da je viđao Stanislava kada je dolazio u Mionin rodni grad, te da ga obožavaju njeni roditelji.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ovo je katastrofa! Ovo niko ne pamti, ove jade! Ljudi su se krstili i levom i desnom nogom! Ovo nigde nema! Samo sam video Zvezdana i Anu da su radili ove probleme, pa ovo sad. Sekiraju se i oni (roditelji), nije ovo jednostavno, ona 23 godine, a ovaj čovek 43. Stanislav je dobar dečko, pratio sam ga ja. Roditelji više vole Stanislava, on je dolazio tu kući. Dobar je, ponašao se, ne može biti bolji! Mi smo za Stanislava, za onoga nismo! Dobro bi bilo kad bi se pomirili. Živela je kod njega kao car, a ovaj seva kao Sveti Ilija, od toga nema ništa. Stanislava sam dvaput video, njeni roditelji ga vole kao sunce - rekao je komšija za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija