• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.03.2024

13:48

Nakon seksa, usledila svađa epskih razmera: Miljana Kulić zaboravila na "akciju", uvredama rastavila Darjana na proste činioce (VIDEO)

printscreen pink tv

Rijaliti

Nakon seksa, usledila svađa epskih razmera: Miljana Kulić zaboravila na "akciju", uvredama rastavila Darjana na proste činioce (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnica je ušla u sukob sa izabranikom, samo nekoliko sati nakon vrele "akcije".

Miljana Kulić i njen izabranik Darjan Radomirović imali su burnu noć za sobom, koja je protekla u znaku vrele "akcije" u spavaćoj sobi.

S obzirom na to da su tokom seksa izgubili mnogo energije, rijaliti učesnici su ogladneli, te su seli za sto da nešto prezalogaje.

Tom prilikom, Kulićeva je insistirala da Radomirović jede ono što mu je ona skuvala, što je on uporno odbijao.

- Miljana, neću iz principa da jedem to što mi ti spremaš, ješću ovo što mi je Munja dao - rekao je Darjan.

- Sedi da jedeš, nemoj da me nerviraš, probudiću sve u kući. Ništa nisi jeo, sedi da jedeš. Nisi spavao, ne jedeš lepo, ako ne budeš jeo, probudiću celu kuću - govorila je Miljana.

- Ma, tebi je kao stalo, a kada si mi skakala po mozgu sa Snežom Kušadasi, tada ti je bilo okej. Ješću ovo moje - govorio je Darjan.

- Samo sedi da jedeš, to mi je bitno - dodala je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija