• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

20.10.2015

11:34

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Nisam nacionalista, pola porodice su mi muslimani!

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ: Nisam nacionalista, pola porodice su mi muslimani!

Podeli vest

Kada je Marija Šerifović u emisiji "Zvezde Granda" pozdravila Republiku Srpsku, nije ni slutila da će taj njen potez biti protumačen kao "nacionalistički skandal"

 

Pevačicu je Saša Popović odmah ispravio i rekao da se njen pozdrav odnosi na Bosnu i Hercegovinu, na šta mu je Marija odgovorila da je to "ista stvar".

Šerifovićeva kaže da je ogorčena zato što su je mediji optužili za širenje nacionalizma i priznaje da su brojni članovi njene familije islamske veroispovesti.

- Malo ko zna da mi je polovina porodice muslimanske veroispovesti! Kakav, bre, nacionalistički skandal?! Je l' moguće da ste toliko željni krvi?! Čitam, vidim, slušam o nekakvom nacionalističkom skandalu koji se dogodio u emisiji "Zvezde Granda"! Ja zaista nisam neko ko se izvinjavam bilo kome zbog bilo čega izrečenog. Nikada nisam niti ću i sada - poručila je Marija na Tviteru i naglasila da nije imala nameru bilo koga da uvredi.

- U onome što sam rekla ne vidim apsolutno ništa loše. Na stranu što su stanovnici BiH i te kako osetljivi na te svari i to zaista razumem. Međutim, ja koliko se, ako ništa drugo već u znakove kraj puta razumem, više puta videh "Dobro došli u Republiku Srpsku". Tako da, ako ćemo iskreno - meni to na kraju balade dođe na isto... Vama možda ne, ali meni da... Ljude ne delim po geografiji, verskom ili seksualnom obeležju. Ko će to i kako da shvati, e to već nije moj problem. Takođe, imam pravo da kažem da mi je od svih zemalja bivše Juge ta vaša BiH ili Federacija ili Republika Srpska - najdraža! Oni koji ne mogu da shvate - do viđenja i prijatno - napisala je pevačica na društvenoj mreži.

(FOTO) MARIJA ISPROZIVALA STARLETE: Pogledajte kakvu im je poruku poslala!

ŠERIFOVIĆKA ISPALILA SAŠU POPOVIĆA: Odoh ja, kad ti ne pravim šou!

(FOTO) KO BI TO OČEKIVAO? Marija Šerifović u toplesu...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragomir

pre 8 godina

Не знам ша ви мислите о овом момку али колико толико лепо пева.Добар за слушање али за гледање ...

zlatko hadzovic

pre 8 godina

Da su svi razmisljali i razmisljaju kao mi cigani,nikad rata nebi doslo ni raspada SFRJ.

Dragomir

pre 8 godina

Брате,златко хадзовиц,ја то одавно говорим!Ја обожавам роме или ти цигане а зовем их димљени срби.Знаш ли,бато,које куће имају у моме крају?Из далека ме поздрављају јер ја знам неке песме на ромском језику! ...Џавала вела екча јори ... Џавалавела саракљори ... Идемооооо!Руке гореееее!Једини ви цигани волите нас србе!Где ће вам душа брате Златкооооо?

Sarajevo

pre 8 godina

Kako da ne jasno saljes poruke drugom entitetu Bosne i Hercegovine uz to ne zeleci reci pozdrav za bih tako da odlicno je poznat karakter vas Roma !!

Aleks

pre 8 godina

Zasto ovaj-ova Marija ne promeni ime u Marijo, Marjan, Marko, Milisav! Jer po njenom muskom izgledu 99%, lici na prosecnog balkanskog momka! A posto ima i muslimanske krvi, slobodno moze promeniti ime u Muhamed Serif, ili Mefludin Serefi!

Dragomir

pre 8 godina

Ииии,бре,Алекс ти само што не додаш како би требало да овај момак под именом Марија сам 'да тури турбан и узме сабљу?Так'а му је и флинзура.Још ако том шоуу додамо да има поред Јелену онда је блесајиада цомплет!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17