• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

15.03.2017

20:12

LJUBA NEGIRA DA JE KRIVAC ZA RAZVOD: Nisam prevario Natašu!

Estrada

LJUBA NEGIRA DA JE KRIVAC ZA RAZVOD: Nisam prevario Natašu!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac tugu nakon razvoda trenutno leči u Diznivorldu, kuda je odvela ćerku Hanu kako bi se na neko vreme sklonile iz Srbije

Za to vreme bivši rukometaš Ljuba Jovanović traži stan u kojem će nastaviti život u Beogradu jer je do sada živeo u Natašinom.

Dok se atraktivna Novosađanka sa ćerkom i bebisiterkom odmara u Parizu, paparaco „Alo!” uslikao je Ljubu ispred Sportskog centra „Pionirski grad“ kako trči sa jednog sastanka na drugi. Tek što se vratio iz Skupštine grada, gde je ugovarao nove projekte, Jovanović je utrčao u svoju kancelariju, gde su ga čekali novi sastanci. Za priču o razvodu nije bio raspoložen, a kako saznajemo, tugu utapa u poslovnim obavezama i traženjem novog doma.

NATAŠA BEKVALAC NEMA SREĆE U LJUBAVI I BRAKU: Razvod je moj najveći životni poraz!

Iako ni Natašin ni Ljubin advokat ne žele da otkrivaju detalje o razvodu, kako saznajemo, njih dvoje su se zvanično razveli pre nedelju dana. - Razvod je bio sporazuman i sve je bilo gotovo još prošle nedelje. Imali su predbračni ugovor, Nataša je naterala Ljubu da ga potpiše. Po predbračnom ugovoru, sve što je bilo njeno pre braka i ono što je stečeno tokom braka ostaje njoj - kaže izvor iz suda.

Ipak, redovni gosti kafića u blizini Ljubinog radnog mesta u koji svakodnevno dolazi kažu da Ljuba ne pati.

- Bilo mi je neprijatno da ga pitam za razvod, ali smo kroz šalu komentarisali novinske napise. Ljuba se sve vreme smeškao dok je čitao. Tada mi je rekao da je tačno da se razvodi i da više ne živi sa Natašom, ali da je nije prevario. To je bilo sve, više nismo detaljisali, mada ga nisam ni pitao. Nije mi delovao kao da pati, ali je delovao malo potišteno i zamišljeno. Sigurno mu nije svejedno - kaže jedan od članova Kluba malog fudbala Pionir.

POPULARNOJ PEVAČICI PUKAO I DRUGI BRAK: Nataša i Ljuba nisu uspeli da sakriju RAZLOG NJIHOVOG RASTANKA!

S druge strane, Ljubin bliski prijatelj otkriva:

- On uveliko traži stan koji će rentirati kako bi se konačno smestio i nastavio normalno da funkcioniše. Međutim, kako zbog poslovnih obaveza nema vremena, angažovao je nekoliko agenata da to učine umesto njega. Pozicija direktora Sportskog centra „Pionirski grad“ ne dozvoljava mu mnogo da se bavi privatnim problemima jer je tranutno sezona pregovora o novim aktivnostima - otkriva naš izvor blizak Jovanoviću.

Bekvalčeva je snimkom vatrometa i predstave iz Diznivorlda oduševila sve svoje virtuelne prijatelje, a citatom iz „Petra Pana“ objasnila je kako se oseća. - Pođi sa mnom gde se snovi rađaju i gde vreme nikada nije isplanirano. Samo srećne misli omogućiće ti da letiš - poručila je Nataša, kojoj je sestra Kristina rekla da bi volela da je s njima.

- Ljuba ne priča o razvodu sa Natašom. Mislim da mu je dodatno teško zbog njene ćerke Hane, sa kojom je imao fenomenalan odnos. S druge strane, to i Natašu tišti najviše, zato je i otišla sa ćerkom u Pariz kako bi mogla da joj objasni novonastalu situaciju. Hana je izuzetno vezana za Ljubu, njih dvoje su godinama imali svoje rituale u kojima čak ni Nata nije učestvovala. S druge strane, Ljubin život se pretvorio u radne obaveze i odlaske sa prijateljima u grad - objašnjava naš izvor.

Pevačica Nataša Bekvalac tugu nakon razvoda trenutno leči u Diznivorldu, kuda je odvela ćerku Hanu kako bi se na neko vreme sklonile iz Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17