• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić - K. Vasković

18.07.2018

19:47

POPOVIĆ GRADI HOTEL OD PET MILIONA EVRA! Direktor "Grand produkcije" pokreće novi biznis!

Estrada

POPOVIĆ GRADI HOTEL OD PET MILIONA EVRA! Direktor "Grand produkcije" pokreće novi biznis!

Podeli vest

 Saša Popović kupio stari objekat i plac nadomak jezera Trešnja na Avali, na kome planira izgradnju luksuznog kompleksa * Na tom mestu su snimane čuvene scene Đenke i Kristine za film "Maratonci trče počasni krug"

Saša Popović gradi hotel od pet miliona evra! Kako saznaje Hit, direktor "Granda" je kupio jedan stari objekat i plac nadomak jezera Trešnja na Avali, gde su snimane čuvene scene Đenke i Kristine za film "Maratonci trče počasni krug".

Taj hotel je godinama propadao, a nalazi se na dobroj lokaciji, pa je Popović odlučio da investira i napravi luksuzan kompleks.
- Saša je duže vreme merkao da ga kupi, a nedavno je napravio biznis-plan kako da profitira. U kompleks će uložiti pet miliona evra, ali će mu se investicija isplatiti jer će to biti oaza za bogataše i moćnike koji žele da se odmore - otkriva izvor blizak Popoviću.

Direktor "Granda" je arhitektama i dizajnerima enterijera dao smernice kako želi da izgleda njegov hotel:
- Iako je nadomak hotela jezero, u okviru kompleksa će biti i spoljašnji i unutrašnji bazen, kao i spa-centar i teretana, a sobe će biti luksuzno opremljene. Posebna draž je sama lokacija, koja je prepoznatljiva po čuvenim scenama Đenke i Kristine iz filma "Maratonci trče počasni krug".

U Sopotu se već pročulo da je Saša novi gazda hotela, a meštani su zadovoljni što će to mesto oživeti.
- Meštani su videli Popovića kada se s majstorima dogovarao oko renoviranja. Drago im je što pored jezera uskoro neće biti ruševine, već luksuzni kompleks - priča naš sagovornik.

Žarko Radovančev

PODRŠKA SUPRUGE Saša i Suzana

Otkad je direktor "Granda" kupio ovaj posed, opasan je žicama kako niko ne bi imao pristup.
- Dok Saša nije pazario hotel, neki su ga koristili kao smetlište, ali sada je taj prostor zaštićen - dodaje izvor.
Popovića je podržala supruga Suzana Jovanović i raduje se što će se u tom hotelu, kada prodaju "Grand", više odmarati.
- Saša i Brena planiraju da za dve godine prodaju "Grand". On će i dalje biti na čelu te produkcijske kuće, ali neće biti toliko aktivan u emisijama i ostalim projektima. Zbog toga je Suzana podržala njegovu ideju da pokrenu novi biznis - priča izvor blizak Saši.
Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Popovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive jer je trenutno na odmoru u Hrvatskoj.

BRENA I SAŠA NA SUDU PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: Slavuj iz Mrčajevaca uskoro oči u oči sa bivšom ljubavnicom! DEVIN HOĆE DA MU UZME NASLEDSTVO!

I Brena gradi hotel u Hrvatskoj

Viktor Živojinović Instagram

Lepa Brena je pre dve godine započela izgradnju hotela s pet zvezdica na Hrvatskom primorju. Ona i njen muž Boba su dogovorili saradnju sa biznismenima iz Rusije, a hotel bi trebalo da bude završen sledeće godine. Brena je postala i suvlasnik jednog lokala u Opatiji, takođe s partnerima iz Moskve.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija