• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

10.11.2018

11:02

RODITELJI DARKA LAZIĆA OSTALI BEZ NOVCA! Mole dužnika da im vrati pare!

Estrada

RODITELJI DARKA LAZIĆA OSTALI BEZ NOVCA! Mole dužnika da im vrati pare!

Podeli vest

Roditelji Darka Lazića u teškoj su materijalnoj situaciji. Na sve moguće načine pokušavaju da dođu do novca, pa zovu redom ljude koji su poslovali sa Darkom

Poslednji u nizu brojeva telefona koji su okrenuli tim povodom bio je broj čoveka koji je Darku prodao automobil prošle godine, a sa kojim se takođe slupao početkom ove godine, nakon čega ga je vratio vlasniku.

DARKO LAZIĆ GUBI PAMĆENJE! Hematomi na mozgu ostavili posledice, NEĆE POZNAVATI NI ĆERKU?!

- Za "škodu superb", koju je Darko kupio od jednog čoveka prošle godine za dogovorenu sumu od 35.000 evra, pevač je dao samo 12.000 evra. Ostatak je trebalo da isplati u ratama, međutim, nakon kratkog vremena, on je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil uništen. Umesto da isplati ostatak, on je policijskom službeniku vratio uništen automobil. Niti je dao preostalih 23.000 evra, niti je ovaj vratio pevaču onih 12.000 evra - saznaje "Alo!" od izvora bliskog Laziću.

Budući da roditelji folk pevača Darka Lazića, Branka i Milan, ne znaju detalje dogovora između njihovog sina i prodavca "škode", oni su ga nazvali i upitali da li možda on treba da vrati neke pare Darku, u ovom slučaju njima, pošto je on vezan za krevet. Čovek je bio prilično šokiran, budući da je automobil vredan 35.000 evra uništen Darkovom krivicom i više ne vredi kao nekad - saznaje "Alo!".

- Kada im je rekao da on Darku ne duguje ništa, naprotiv, da ovaj njemu treba da nadoknadi štetu, Darkov otac Milan se izvinio i prekinuo vezu - ispričao je za "Alo!" izvor blizak vlasniku Škode.

Podsećanja radi, da su Lazićevi u lošoj finansijskoj situaciji svedoči i činjenica da su Darkovu još zakonitu suprugu Anu Sević zvali da pitaju šta se dešava sa novcem od životnog osiguranja, o čemu je "Alo!" ekskluzivno pisao. Nakon što im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 evra potencijalne premije, zbog toga što su mu u krvi pronađen alkohol i nedozvoljene supstance, oni su zahtevali da stanarina u iznosu od 150 evra od stana koji je Darko dobio od "Granda" ubuduće ide njima.

DARKU LAZIĆU OPERISANA NOGA: Pevač i dalje u operacionoj sali, sledi sređivanje kuka!

- Oni su rekli Ani da su već kontaktirali sa stanarkom i tražili joj da ubuduće njima daje tih 150 evra, a ne njoj kako je do sada bio slučaj, jer nemaju novca. Kako su joj objasnili, zbog Darka dolaze dva puta dnevno iz Brestača u Beograd i u teškoj su materijalnoj situaciji - ispričao je tada za "Alo!" izvor blizak Lazićima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Kakva je to logika. Ako je kupio kola ona su onda njegova a finansirati je mogao i prodavac. Ako je slupao ta kola on je slupao svoja kola a novcani dug mu i dalje ostaje da otplati. Jedino ako je imao puni insurance onda bi oni isplatili vrednost kola pa bi Darko mogao da isplati svoj dug. Ne ide to 'slupas kola pa ih vratis i ocekujes da ti daju nazad sto si otplatio'. Steta za svaku osobu koja nastrada ali on je sam kriv sto je seo pijan za volan. A roditelji bi mogli da smanje posete pa tako sebi ustede novac. Sad je kasno posecivati, trebali su ga vaspitati a ponajvise po pitanju cuvanja onoga sto ima.

surovi

pre 5 godina

Da li GUBI pamćenje ili ..... kako god .... SIGURNO je jedno, a to je da PAMĆENJE neće IZGUBITI oni kojima je Darko ostao dužan !!!! U svakom slučaju, oni koji su drugima psovali i pleme i seme mogu da se pokažu i pomognu ovom TEŠKOM bolesniku !!!

Sumadinac

pre 5 godina

Gde su onolike pare kojima su ga kitili??? Na internetu ima puno snimaka gde ima nenormalne cifre

biber

pre 5 godina

Ajmo sada svi da sakupimo malo novca da pomognemo coveku.. zna li neko gde i kako da mu saljemo novac??

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17