• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

07.11.2018

12:55

DARKU LAZIĆU OPERISANA NOGA: Pevač i dalje u operacionoj sali, sledi sređivanje kuka!

Estrada

DARKU LAZIĆU OPERISANA NOGA: Pevač i dalje u operacionoj sali, sledi sređivanje kuka!

Podeli vest

Darko Lazić jutros je uveden u operacionu salu kako bi mu konačno operisali slomljenu butnu kost i kuk. Nakon 4 sata operacija butne kosti se nastavlja, a posle pauze preći će i na operaciju kuka

Kako je rekao lekar radiolog, butna kost je uspešno operisana, a očekuje se i operacija kuka i stavljanje proteze.

Darko je trenutno na rentgenu gde će lekari odlučiti o daljim koracima, a onda ga ponovo uvode u operacionu salu kako bi i kuk doveli u red.

Pevača u nastavku dana očekuje ugradnja veštačkog kuka i stavljanje proteze na nogu. Operaciju vrše dva vrhunska hirurga ortopedije koji su jutros u 7 sati došli sa klinike na Banjici u KBC Zemun.

Podsetimo, Darko Lazić je pre dve nedelje doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pevačev život! Nekoliko dana bio je u veštačkoj komi a onda su lekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina a ovo je druga operacija.

Lekari su se dugo odlučivali na ovaj potez jer je njegovo telo pod velikim traumama i ne mogu sa sigurnošću da kažu kakve će posledice biti.

Roditelji, verenica Marina i menadžer Miljan Vračević su rano jutros stigli u bolnicu i očekuju informacije o Darkovom stanju.

DARKO LAZIĆ IPAK DANAS IDE NA OPERACIJU NOGE! Pevač je jutros odveden u operacionu salu

DRAMATIČNI DETALJI OPERACIJE DARKA LAZIĆA! Iz pluća mu izvukli 2 litre krvi! Upao i u APSTINENCIJALNU KRIZU?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija