• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

05.11.2018

12:25

DRAMATIČNI DETALJI OPERACIJE DARKA LAZIĆA! Iz pluća mu izvukli 2 litre krvi! Upao i u APSTINENCIJALNU KRIZU?!

Estrada

DRAMATIČNI DETALJI OPERACIJE DARKA LAZIĆA! Iz pluća mu izvukli 2 litre krvi! Upao i u APSTINENCIJALNU KRIZU?!

Podeli vest

Darko Lazić hitno je operisan noćas u KBC Zemun i iz pluća mu je izvučeno dve litre krvi, javili su beogradski mediji, ali, kako nezvanično saznajemo, nije bila u pitanju operacija nego intervencija izvlačenaj krvi iz plućnog krila i izvučeno mu je 1,5 krvi

Takođe,kako se nezvanično saznaje, iz izvora bliskih medicinarima u bolnici, Darko je upao u apstinencijalnu krizu. Prema ranijim Lazićevim izjavama medijima, od kojih nije ništa krio, on je povremeno konzumirao opijate, pa je moguće da je sada usledela kriza.  

- Darko ima apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge, priznao je lekarima da je koristio narkotike, u kriznim momentima traži da mu "donesu nešto - rekao je lekar iz KBC Zemun, a prenose beogradski mediji.

Lazić se tokom noći požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi. Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje. Iz plućne maramice izvučeno je čak dve litre krvi!

Krvarenje je možda nastalo od naprezanja, budući da od petka pije lek za iskašljavanje zbog sekreta koji se stvara od ležanja.

DARKO NA DIJALIZI I TRPI JAKE BOLOVE! Lekari ne smeju da ga operišu jer je previše slab

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
svetlana

pre 5 godina

I, zna li se sada konacno, kolika je krajnja cifra faca beogradjana,koji su se prikacili na ovih, 65 hiljada life insurance, ? Kako je krenulo, Darku i njegovoj starleti nece ostati nista, a tek mama i tata, ima da vas sve prokunu u Srbiji sto mami izgleda ni za pedikera i plasticne nokte nece ostati, a starleti ni vestacke trepavice. Nema druge nego, Lazicu hvataj se kafane i mikrofona, a lecenje od droge i alkohola, mogao si i u prvom manastiru iscelenje da dobijes.

Bane

pre 5 godina

Darku je namesten kvar na autu da pogine 100%.Iskoristili su njegovo pijanstvo da bi prikrili zlo koje su ucinili.

Malo sutra

pre 5 godina

Mrtav ne moze da vraca dugove...nema logike

Petar

pre 5 godina

Žao mi je zbog povreda o ok čoveka kao ljudskog bića ali kao tamo nekog darka... Molim vas, a ko je Darko Lazic da se o njemu svakodnevno piše, pa ima težih sudbina, npr. normalnih časnih, poštenih domaćina koji mogu biti uzor svakom mladom čoveku, a ovaj, narkoman, alkoholčar, kavgadžija, razvratnik, seljačina jedna čija je jedina vrednost što ima talenat za pevanje i to onih "la KUKARAČA" pesama što sluša onaj deo Srbije koji je isti kao i on.

zdeki

pre 5 godina

Dosadili ste vise sa narkomanima i kojekakvim polusvetom..

zoran

pre 5 godina

Ima uredno overenu zravstvenu knjižicu i redovno uplaćivane doprinose za obavezno zdravstveno osiguranje? Kada je meni bila potrebna lekarska pomoć glatko su me odbili jer su našli da nisam imao imenovanog lekara opšte prakse. Normalno, morao sam u privatnu ordinaciju i tamo sam platio lekarsku uslugu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija