• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

11.05.2019

19:40

(FOTO) LUNU ĐOGANI ĆE OVA VRHUNSKA PEVAČICA UČITI DA PEVA! Gagi i Anabela sve dogovorili: "HOĆEMO DA SKUPO ZVUČI I IZGLEDA!"

Estrada

(FOTO) LUNU ĐOGANI ĆE OVA VRHUNSKA PEVAČICA UČITI DA PEVA! Gagi i Anabela sve dogovorili: "HOĆEMO DA SKUPO ZVUČI I IZGLEDA!"

Podeli vest

Luna će se odmah po izlasku iz Zadruge baciti na pevanje, a mama i tata joj uveliko pripremaju teren

Već dugo se priča o tome kako će Luna Đogani po izlasku iz Zadruge oprobati kao pevačica, što je i ona sama pričala u rijalitiju, a njeni mama i tata - Anabela Atijas i Gagi Đogani, već se pripremaju da je osposobe za scenu.

Luna se i na Zadrugoviziji pokazala u dobrom svetlu i dokazala da je nasledila talenat od mame i tate, a oni su se već pobrinuli da joj nađu pevačicu koja će joj davati časove pevanja koje treba da usavrši.

Foto: Public

JE*ALA VAS LUNA, KOGA BOLI KU*AC! Sloba Radanović odlepio kada su ga novinari pitali za Đoganijevu!

U pitanju je nekadašnja članica grupe "Tap 011", Ivana Peters, koja važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorima, a ovu informaciju potvrdio je i Gagi.

- S Ivanom Peters smo se dogovorili da joj drži časove pevanja i mislim da smo izabrali najbolju opciju. Treba da poradi na svom vokalu, Ivana inače drži časove i smatram da je ona odličan izbor. Već razmišljamo o njenoj muzičkoj karijeri, imamo tri pesme u opciji i sve tri su super. Čekamo nju, da ona to čuje i odabere, da joj se nađe prava intonacija i tonalitet. Mora da uđe u studio i da provežba, poradi na vokalu. Hoćemo da bude profi, da skupo zvuči i izgleda, nećemo da brzamo. Gledamo da bude potpuno drugačija od svih - rekao je Gagi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Evelyn Krimova

pre 4 godine

Ha, ha, ha, ha, ha.... prvo je tako nepismena bila "vrhunska" blogerka, pa je sa decijim crtezima , bila "vrhunska" modna dizajnerka, zatim je bez moralnih kocnica bila "vrhunska" ljubavnica ozenjenog coveka, pa eto sada ce bez talenta i glasa biti "vrhunska" pevacica. Pitam se da li ovi jadni roditelji znaju sta rade, lozeci je da je ona nesto posebno. Na silu se nista ne moze. A sto se tice Ivane Peters, pitam se da li je moguce da ce je "uciti da peva" iako je svakome jasno da se to ne moze nauciti!!!!??????? Da li je moguce da se bas sve radi za pare?????????

Safet

pre 4 godine

Pa Gagi dzocigani nikad nije znao niti zna da peva..poceo je94 mesto njega je pevao Dak..a inace Gagi je skoro naucio srpski jezik mada...cekaj me kod kolima bolje je napredovao sto se tice jezika......nemogu da verujem da ovolika Srbija sa toliko talenata..prati zivot jedne cergarke pa cak ima i fanove..A Anabela je nesto drugo Srpkinja koja je pala na ciganski dens... mislim da je ona gora od Lune ponos roditelja..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17