• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. H.

31.05.2019

07:56

ANA KORAĆ JE VARALA FILIPA MIJATOVA SA DARKOM LAZIĆEM! Isplivala TAJNA PREPISKA, a evo šta je na to rekao pevač!

Estrada

ANA KORAĆ JE VARALA FILIPA MIJATOVA SA DARKOM LAZIĆEM! Isplivala TAJNA PREPISKA, a evo šta je na to rekao pevač!

Podeli vest

Ana Korać varala je Filipa Mijatova sa Darkom Lazićem, saznaje Hit. Starleta je 2016. godine istovremeno bila i sa biznismenom iz Londona, koji sada iz osvete iznosi sav njen prljav veš, i sa pevačem, koji je tada bio u braku sa Anom Sević!

Starleti se baš svideo Lazić i htela je po svaku cenu da bude sa njim, bez obzira na to što je tada imala vezu sa Mijatovim.

Čitao sam im prepisku
Čitao sam njihovu prepisku u kojoj dogovaraju susret. Znao sam da je to kratkog daha jer se Ana ne zadržava dugo u vezi

Filip Mijatov

- Ana je odlepila za Darkom, a i ona se njemu svidela. Sretala ga nekoliko puta, dopao joj se njegov boemski način života i zacrtala je da bude sa njim kako zna i ume - započinje priču izvor blizak starleti i nastavlja:

- Ona je tada bila sa Filipom, ali nije marila što će ga prevariti, jer je bila očarana Darkom. Preko zajedničkih prijatelja su se upoznali, razmenili brojeve i počeli da se dopisuju. Lazić u prvi mah nije želeo da bude sa njom, ali Koraćeva je sve učinila da ga zavede.

Na kraju je folker ipak pao na Anu, pa su uplovili u strasnu ljubavnu romansu, koja ipak nije dugo trajala.

Foto: Informer HIT

- Darka je Ana raspametila svojim umećem u krevetu. Videli su se samo nekoliko puta, ali uvek je sve prštalo od strasti. Međutim, brzo se završilo, jer se Lazić vratio supruzi, sa kojom nije bio u najboljim odnosima u periodu dok je bio sa Koraćevom - priča izvor.

Filip: Ani sam dao 12.351 funtu

Ana Korać je Filipa Mijatova u drugoj sezoni "Zadruge" okarakterisala kao psihopatu i bolesnika koji ju je uhodio. Zbog toga je ovaj biznismen iz Londona objavio dokaze da joj je preko "Vestern juniona" uplatio ukupno 12.351 funtu.
- Prozivali su me da lažem za pare, pa sam svima na uvid dao dokaze. U nekoliko navrata sam joj uplaćivao pare. Slao sam joj novac iz Brisela i Londona kad god bi mi tražila, ukupno 12.351 funtu! Naravno, tu ne računamo pare za šoping, putovanja, plastične operacije... - kaže Filip.

Darko nije znao da je starleta bila i sa Mijatovim, dok je Filip bio upućen u celu situaciju.

- Znam da je Ana bila sa Lazićem dok smo bili zajedno, ali se nisam ljutio, jer mi je ona bila kombinacija, a ne ozbiljna veza. Jednom prilikom sam čitao i njihovu prepisku, koja mi je bila baš slatka. Pročitao sam kako se dogovaraju za sledeće viđanje, ali i prepisku gde su pisali kako im je bilo prethodnog puta. Zaista nisam bio ljubomoran, na kraju sam znao da će to biti kratkog daha. Dobro poznajem Anu i znam da se ona ne zadržava dugo u vezi - kaže Filip i dodaje:

- Za mene je ona prošlost, kao i sve vezano za nju. Želim da nastavim normalno da živim, mimo cele gungule koja je nastala u poslednje dve nedelje. Meni sve ovo ne treba, ali pre nego što se totalno povučem, dokazaću da sam u pravu za sve što sam rekao o Ani!

Lazić, sa druge strane, ne priznaje da je imao šemu sa Koraćevom.

- Da sam stvarno bio sa Anom, to bih priznao! Ta naša navodna veza desila se pre nego što sam upoznao moju sadašnju verenicu Marinu, pa što ne bih to priznao?! - pita se pevač, zaboravljajući da je u tom vreme bio oženjen Anom Sević.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djokara23

pre 4 godine

Svaka joj cast kad je mogla da svari i "vepra"!!!

Poruka za Filipa

pre 4 godine

Bas ti je Aba proslost xaxa Opterecen si devojkom i dokazujes da je govorila istinu DA si psihopata. Nastavi dalje,ispadas pacenik koji placa za se*s i to veeelike pare. Pa koji frajer,faca i likcina to radi? Samo pacenik koji je dosao do para i sad da nadoknadi sve sto nije imao u mladosti i detinjstvu.Pokusaj da se ponasas kao pravi muskarac

Smesno

pre 4 godine

Peostitutka da "vara" nekoga? Mali selja Lazic platio i ona dosla a vi pisete jos kao da je on neki frajer onakav jadam sa sve onom trbusinom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17