• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

14.08.2019

15:43

EKSKLUZIVNO! LIDIJA, AFRIKA I ANA U ZADRUZI 3! Otkrivamo nove učesnike najpopularnijeg rijalitija na Balkanu!

Estrada

EKSKLUZIVNO! LIDIJA, AFRIKA I ANA U ZADRUZI 3! Otkrivamo nove učesnike najpopularnijeg rijalitija na Balkanu!

Podeli vest

Lidija Vukićević, Sandra Afrika i Ana Korać biće glavne zvezde treće sezone "Zadruge", koja 6. septembra startuje na Pinku!

Legendarna Violeta Popadić iz "Boljeg života" uveliko pregovara sa čelnicima "ružičaste televizije" oko svog učešća u najgledanijem srpskom rijalitiju. Osim nje, ponudu za treću sezonu dobile su i seksi starleta iz Ivanjice, kao i folk pevačica, koja je do sada često bila članica žirija u "Zadrugoviziji".

Povratak otpisanih


Kako Hit saznaje, u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu naći će se još neki stari, pomalo zaboravljeni učesnici koji ponovo žele da okušaju sreću i domognu se glavne nagrade. Tako će se pod istim krovom ponovo naći Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, Filip Đukić, Marija Ana Smiljanić...

- Lidija je i ranije dobijala pozive za učešće u raznim šou-programima, ali je sve redom odbijala. Ovoga puta dobila je tu mogućnost da sama odredi uslove pod kojima će ući u "Zadrugu 3". Ponuđeno joj je i da ne mora sve vreme da boravi sa ostalim učesnicima, da može da ide na spavanje kada god poželi, kao i da u Šimanovcima ima svoje posebne odaje, gde može da se osami kada poželi - priča nam dobro obavešten izvor i dodaje:

- Kad su je kontaktirali sa Pinka, najpre im je rekla da nije zainteresovana. Međutim, kada su joj naglasili da će imati brojne privilegije, Lidija je počela da se nećka. Pažljivo je saslušala sve što su joj rekli, ali je ostalo da detaljnije o svemu prodiskutuju kad se bude vratila sa odmora.

Viki bira uslove
Lidija je dobila mogućnost da sama određuje koliko će ostati u rijalitiju, sa kim će deliti sobu i čime će se hraniti
Izvor Hita

U sličnoj dilemi je i Sandra Afrika. Iako ima puno zakazanih nastupa unapred, njen menadžer pregovara sa producentima "Zadruge" da u nekom trenutku uđe u Pinkov šou, barem na dve nedelje.

- Ništa još nije precizirano sa njom, jer su vlasnici Pinka Željko i Milica Mitrović trenutno na odmoru. Tek kada se u drugoj polovini avgusta vrate u Srbiju, nastaviće da razgovaraju sa Sandrom na temu njenog honorara i uslova.

I Ana Korać je na korak od toga da je i treći put gledamo u "Zadruzi". Naravno, s obzirom na popularnost koju ima, sada su i njeni prohtevi veći nego ranije, a jedan od obaveznih uslova jeste da sa njom u šou uđe i njen dečko David Dragojević. Postoji velika šansa da se u najgledanijem rijalitiju bude i Davidov rođeni brat Dejan, sa kojim je dugo bio u lošim odnosima.

Porodične zavrzlame
U "Zadrugu 3" stižu i Koraćeva i njen dečko David. Oni će deliti isti krov sa njegovim rođenim bratom Dejanom, sa kojim je dugo bio u lošim odnosima

Kako je do početka "Zadruge 3" ostalo nešto manje od mesec dana, polako se već kompletira spisak svih učesnika. Šuška se da će se 6. septembra u velelepno zdanje u Šimanovcima useliti Nataša Šavija, Ivana Stamenković Sindi, Zoki Šumadinac, pobednik "Velikog brata" Darko Spejko, Nenad Čanak, Jelena Jevremović, Dara Bubamara, Katarina Živković, Jelena Kostov, Dragan Marinković Maca, Tamara Đurić...

- Ljudi vole zamršene porodične priče. Pa setite se samo Subotića iz Kaluđerice! David i Dejan dugo nisu pričali, sad su se pomirili, i publici bi sigurno bilo zanimljivo da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati. Sa Dejanom bi u "Zadrugu" ušla i njegova žena Dalila, nekadašnja pobednica "Parova" - otkriva naš sagovornik.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

E to je mnogo VAZA vest za ovak siromasan i jadan narid. Veoma bitna vest. Pozdrav

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17