• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

30.09.2019

15:49

ŽENI SE BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Buduća mlada je NAŠA FATALNA VODITELJKA (FOTO)

Estrada

ŽENI SE BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE PRIJOVIĆ! Buduća mlada je NAŠA FATALNA VODITELJKA (FOTO)

Podeli vest

Popularni folk pevač Ljuba Perućica otkrio da će na ludi kamen stati 10. oktobra i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Katarini Kolozeus.

Popularni folk pevač Ljuba Perućica otkrio da će na ludi kamen stati 10. oktobra i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Katarini Kolozeus

Ženim se 10. oktobra. Približilo se, imamo još svega dve nedelje. Pripeme traju uveliko i sada smo svi fokusirani samo na to - otkriva Perućica za Pink.rs. 

Pevač nam je otkrio i to da je odelo već uzeo i priznao da mu je u odabiru pomogla Katarina, kao i on njoj za njenu venčanicu, te istakao da se oni ne pridržavaju onih običaja da mladoženja ne sme videti mladu u venčanici pre samog venčanja.

- Odelo sam već kupio i moram da priznam da mi se posle jedno dvadeset pet, trideset odela koja sam probao, konačno sam našao ono koje je mi je leglo i bilo mi je taman. Mojoj Kaći se svidelo, ali moram da kažem da mi je pomogla u odabiru, jer ne bi mi dala nikada da ja kupim sam. Ali, ja sam isto učestvovao u kupovini nje venčanice, ako je ona mogla da ide sa mnom, onda idem i ja sa njom. Ona meni kaže "Pa to nije isto", e ne može tako i lepo smo se dogovorili, tako da smo i jedno drugom pomogli. Mi smo to "Da" rekli odavno, što se nas tiče, a sada će biti ono pred svima i da to aminujemo jednim lepim potpisom. A ono što je naša želja je da naš brak krunišemo jednom lepom devojčicom - završava ushićeno Ljuba.

Inače, Ljuba je svoju verenicu Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. Proslava rođendana organizovana je u jednom restoranu, a za iznenađenje je znalo nekoliko ljudi, dok Katarina nije ni sumnjala šta joj se sprema. Perućica je naručio balone, među kojima je bio jedan u obliku vereničkog prstena, i zaprosio je voditeljku pred članovima njene najuže porodice. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija