• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

16.10.2019

09:01

MALI KEBA PREKRŠIO SUDSKU ZABRANU! Objavio fotografiju Severininog i Milanovog sina, MORAĆE DEBELO DA PLATI!

Estrada

MALI KEBA PREKRŠIO SUDSKU ZABRANU! Objavio fotografiju Severininog i Milanovog sina, MORAĆE DEBELO DA PLATI!

Podeli vest

Igor Kojić će, kako se navodi, morati da snosi posledice jer je prekršio odluku suda koja se tiče objavljivanja fotografija malog Aleksandra, sina njegove sadašnje supruge Severine i biznismena Milana Popovića

Naime, Opštinski građanski sud u Zagebu na zahtev biznismena doneo je privremenu meru kojom se izriče da pevačica i njen suprug moraju da sa društvenih mreža da izbrišu fotografije maloletnog Aleksandra Popovića. Zabrana se, inače, odnosi i na svaki javni vid eksponiranja. Oni su tada imali i rok od osam dana da izbrišu sve fotografije sa društvenih mreža na kojima se nalazi mali Aleksandar. Međutim, nakon ovakve odluke suda Severina i Igor su uložili žalbu Županijskom sudu u Dubrovniku.

Kojićeva žalba je, navodi se, odbijana dok Severinina čeka na konačnu odluku jer proces još uvek nije završen.

SEVERINA PRED BANKROTOM ZBOG MALOG KEBE? Pevačica podigla kredit od 70.000 evra, STAVILA HIPOTEKU I NA DRUGI STAN!

Međutim, Igor Kojić je pre nekoliko dana na Instagram okačio fotografiju na kojoj se vidi kako za ruku vodi maloletnog Aleksandra, čime je prekršio privremenu meru suda.

Kazna za ovaj prekršaj iznosi 3.000 kuna što je oko 750 evra.

 

Prema zakonu, kazna se može uvećavati dvostruko, svaki sledeći put kada fotografija osvane na društvenim mrežama. Prema privremenoj presudi ni Severina, ni Igor ne smeju da objavljuju fotografije maloletnog Aleksandra čak ni posredstvom drugih osoba. Mera se, osim na društene mreže, odnosi i na medije, odnosno novine i televiziju, javne skupove, kompjuterske sisteme ili na bilo koji drugi javni način eksponiranja koji je pristupačan velikom broju ljudi.

PRETI IM KAZNA OD 80.000 DINARA! Sud odlučio: Severina i Igor moraju da obrišu fotografije maloletnog Aleksandra sa društvenih mreža! IMAJU ROK OD OSAM DANA!

Podsećamo, Igoru Kojiću 2017. godine sud je zabranio da objavljuje fotografije Severininog i Milanovog sina Aleksandra na društvenim mrežama, ali se on na to izgleda oglušio. Igor je, naime, uprkos tadašnjoj zabrani nastavio da redovno objavljuje fotografije danas sedmogodišnjeg Aleksandra Popovića.

Inače, ovo rešenje je doneto u najboljem interesu deteta. Milan Popović je tražio samostalno zastupanje svog maloletnog sina, što mu je sud i odobrio 2017, čime je doneta i privremena mera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Fejsbuk i Instagram nalozima Igora Kojića, pošto je to protivno interesu deteta, čiji su ravnopravni roditelji biznismen i pevačica.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija