• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

06.11.2019

11:38

EMINA JAHOVIĆ PREVARILA MILIJARDERA S KOŠARKAŠEM! Srpska pevačica našla i TREĆEG BOGATOG Turčina!

Estrada

EMINA JAHOVIĆ PREVARILA MILIJARDERA S KOŠARKAŠEM! Srpska pevačica našla i TREĆEG BOGATOG Turčina!

Podeli vest

Emina Jahović je u vezi sa bogatim biznismenom Sadetinom Saranom, ali se iza njegovih leđa viđala sa bivšim košarkašem Ibrahimom Kutlajem, tvrde turski mediji

Emina Jahović (37) prevarila je milijardera Sadetina Sarana (55) s bivšim košarkašem Ibrahimom Kutlajem (45), tvrde turski mediji! Srpska pevačica je očigledno slaba na Turke, pa je posle braka s muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom započela vezu s bogatim biznismenom, a donedavno se, navodno, tajno viđala s bivšim sportistom.

Foto: Informer DN

- Emina se sastajala sa Ibrahimom dok je Sadetin bio van Turske! Upoznala ga je još pre nekoliko godina preko svog brata Mirsada, koji je s njim igrao košarku. Emina i Ibrahim se nisu ni videli ni čuli sve donedavno, kada su krenuli tajno da se viđaju - ispričao je izvor, i otkrio kako je Emina reagovala kad je javnost saznala za njenu tajnu ljubav.

Zabrinula se

Oh, nemojte dozvoliti da Saran sazna za nas, navodno je Emina rekla turskim medijima

 

- Oh, nemojte dozvoliti da Saran sazna za nas! - navodno je pevačica rekla turskim medijima.

Saznao iz medija

Sadetin je, međutim, za prevaru saznao upravo iz medija.

- Čim je to pročitao, pozvao je Eminu. Žestoko su se posvađali, a ona mu se sve vreme pravdala da je slučajno srela Ibrahima - priča izvor, i dodaje:

Ni Saran nije nevinašce

Ovo nije prva kriza u vezi Emine i Sadetina! Kako pišu turski portali, milijarder je pevačicu ostavio krajem prošle godine, i to zbog turske glumice Jeliz Šar.
"Saran je imao aferu s Jeliz, upravo zbog nje je raskinuo s Eminom. Međutim, posle nekoliko meseci je shvatio da voli Eminu, pa joj se vratio", piše u turskim medijima.

- Njihova veza je u ozbiljnoj krizi. Nisu raskinuli, ali se od te svađe nisu videli nijednom, samo su razmenili nekoliko poruka. Sadetin je veoma ljubomoran, zabranio je Emini da izlazi bez njega. Najviše bi voleo da ona sedi kod kuće i da odustane od pevanja. Posebno mu smeta što je Emina u Turskoj postala veća medijska zvezda od bivšeg muža Mustafe, i to uglavnom zbog svog ljubavnog života.

Foto: Informer DN

Žestoka svađa

Kad je Sadetin saznao za prevaru, žestoko se posvađao sa Eminom, a ona mu se sve vreme pravdala da je slučajno srela Ibrahima

Ljubav je lepa

Da bi dokazala ljubav prema Saranu, pevačica je odlučila da se zatvori u svoja četiri zida!

- Emini se veoma dopao Ibrahim, ali je ipak rešila da ostane sa Sadetinom. Da bi opravdala njegovo poverenje dok se ne vrati iz inostranstva, ona je odlučila da nigde ne izlazi, pa je otkazala i dolazak na jedan javni događaj u Beogradu, za koji se spremala mesec dana.

Foto: Informer DN

Jahovićeva je odbila da govori o aferi s košarkašem. Pevačica posle razvoda ne želi da priča o ljubavnom životu, ali je napravila izuzetak tek kad su je turski paparaci uhvatili sa Sadetinom.

Prvi put se udala sa 17 godina

Emina Jahović je bila udata za Mustafu Sandala, s kojim ima sinove Jamana i Javuza, a malo je poznato da je imala još jedan brak! Ona je sa 17 godina pobegla od kuće i udala se za tada 20-godišnjeg Aladina Đulovića iz Novog Pazara.
- Bili smo deca... Ja sam imala 17 godina, a on 20. To bi se danas verovatno nazivalo vezom, ali pošto sam živela u Novom Pazaru, to se tako desilo... To je jedna lepa uspomena iz detinjstva, prva ljubav koju čovek jednostavno zaboravi - govorila je Emina.

- Ne smeta mi što su me uslikali. Ljubav je lepa - kratko je rekla tada Emina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija