• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

07.11.2019

08:18

ADEM LJAJIĆ SKUĆIO SOFIJU MILOŠEVIĆ DOK SU BILI ZAJEDNO! Kupio bivšoj stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!

Estrada

ADEM LJAJIĆ SKUĆIO SOFIJU MILOŠEVIĆ DOK SU BILI ZAJEDNO! Kupio bivšoj stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!

Podeli vest

Fudbaler Bešiktaša je Miloševićevoj tokom trogodišnje veze obezbedio krov nad glavom na Dorćolu, gde sada uživa s novim dečkom kad on dođe iz Madrida

Adem Ljajić finansirao je i skućio sada već bivšu devojku Sofiju Milošević. Fudbaler je manekenki otplatio i opremio luksuzan stan na Dorćolu, a pored toga joj je i mesečno davao pozamašan džeparac kako bi lagodno živela, saznaje Kurir!

Jedna od naših najatraktivnijih manekenki u poslednje vreme u medijima je češće zbog svog ljubavnog života nego zbog poslovnih angažmana.

Lagodan život

Glavna tema je njena veza s najplaćenijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, pa se često piše o tome na koje destinacije ju je on vodio i kakve poklone joj je kupio. Ipak, fudbaler Real Madrida nije jedini koji se otvorio i bio galantan prema svojoj devojci. Adem Ljajić je tokom trogodišnje veze s lepom So

SOFIJA MILOŠEVIĆ PRVI PUT OTVORENO O VEZI SA LUKOM JOVIĆEM: Prvo smo se dopisivali, a onda smo nakon nekoliko nedelja...

- Adem je bio veoma darežljiv prema Sofiji tokom čitave njihove veze, a posebno poslednjih godinu i po dana, kada je bilo reči i o braku. Pomogao joj je da otplati stan na donjem Dorćolu, opremio ga, sav nameštaj je iz inostranstva. Adem je tu živeo kada je boravio u Beogradu, a ironija je što tu sada dolazi Sofijin novi dečko Luka Jović. Adem je Sofiji pomagao finansijski i na mesečnom nivou. Zavrtelo bi vam se u glavi kada biste čuli iznos. Ona je navikla na lagodan život, izlaske... Pritom ju je vodio i na putovanja, naravno, uvek su to bili hoteli sa pet i više zvezdica, kupovao joj je skupocene stvari. Sve to nije bilo ništa za Adema, jer je tada igrao u Italiji i zarađivao dva miliona evra godišnje - kaže naš izvor i podseća da su Sofija i Adem raskinuli zbog daljine, o čemu je i ona pričala.

Foto: Reuters/Novak Đurović


Daljina učinila svoje


- Daljina čini svoje, a mi se proteklih nekoliko meseci nismo dovoljno viđali. Jednostavno, ljubav se ugasila, udaljili smo se, nismo se viđali, pa smo se razišli krajnje mirno i normalno. Mislim da je Adem divan dečko i želim mu sve najbolje. On je imao dosta pritisaka zbog Svetskog prvenstva, ja sam bila u Srbiji, pa sam putovala po Americi, jednostavno smo se razišli na neki normalan način. Ali što je najvažnije, ostali smo u super odnosima. Bila sam na utakmici skoro, kada smo igrali protiv Rumunije, tako da nema ničeg skandalozno - rekla je Sofija posle raskida.

(FOTO) GOL PA POLJUBAC! Evo kako je Sofija čestitala Luki na prvencu!

Samo nekoliko meseci kasnije, manekenka je smuvala Ljajićevog kolegu Luku. Za njihovu vezu se saznalo kada su uslikani u Madridu, nakon čega su istovremeno objavili fotke iz Portugala. Sofijine komšije na Dorćolu kažu da su viđali Jovića kako dolazi kod nje u stan koji joj je kupio Adem, a prema pisanju pojedinih medija, nedavno mu je pauk odneo skupoceni auto koji je nepropisno parkirao ispred njene zgrade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misko

pre 4 godine

Steta sto se nije udala, smirila... Ovako ne znam.. Verovatno je njoj lepo pa ko smo mi.. Ali ipak malo sam stariji i mogu joj poruciti da je zivot mnogo vise od fensi torbice i putovanja....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17