• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

10.11.2019

09:38

EKSKLUZIVNO! NOVA SE*S AFERA! Dara i Sloba kriju VEZU! Radanović se POHVALIO prijateljima kakva je Bubamara u KREVETU!

Estrada

EKSKLUZIVNO! NOVA SE*S AFERA! Dara i Sloba kriju VEZU! Radanović se POHVALIO prijateljima kakva je Bubamara u KREVETU!

Podeli vest

Dara Bubamara (43) i Sloba Radanović (29) u ljubavnoj su vezi, ekskluzivno saznaje Informer! Folk zvezda i njen 14 godina mlađi kolega zajedno nastupaju mesecima, a nedavno su započeli romansu koju kriju od javnosti

- Sloba i Dara imaju istog menadžera, koji im je ugovorio nekoliko zajedničkih tezgi. Na početku su delili scenu, ali su nedavno počeli da dele i krevet! Sloba mi se pohvalio da je Dara živa vatra - priča izvor blizak novom estradnom paru i dodaje:

EKSKLUZIVNO! LUKA MUVA DARU! Najplaćeniji srpski fudbaler čuo da je VATRA U KREVETU, slao joj poruke, pozivao je na večeru u HOTEL!

- On je mislio da će to biti veza za jednu noć, ali je ubrzo uvideo da imaju slična interesovanja. Nastavili su da se viđaju i kad nemaju zajedničke nastupe. Nedavno mu je Dara predložila da snime duet sa provokativnim tekstom. On se nećkao, ali je na kraju pristao. Već su svoju ideju preneli Marini Tucaković, koja im uveliko piše tekst. Sloba mi je rekao samo da će se pesma zvati "Nemoj mnogo da me voliš" i da će je objaviti početkom sledeće godine.

 

 

U međuvremenu novopečeni par planira romantično putovanje!

(FOTO) DARINE DŽINOVSKE GRUDI NA IZVOLTE! Ovo joj se nije slučajno omaklo, JEDVA SVE STALO U KADAR!

- Sloba je rešio da Daru odvede u Pariz, gde neće morati da se brinu za paparace. Kako imaju mnogo obaveza, u tom gradu ljubavi provešće samo tri dana - priča izvor. Sloba i Dara su odbili da javno pričaju o svom odnosu, ali je pevač nedavno priznao da je još od tinejdžerskih dana slab na koleginicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobar dan??. @dorotejatipsin @modesaloonsibyivana @zoransekicki

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Nov 5, 2019 at 12:27am PST

 

- Dara mi se sviđa još od detinjstva. Ona mi je mnogo draga. Bio sam zaljubljen i u Cecu Ražnatović i Draganu Mirković, ali u Daru najviše! - rekao je Sloba s osmehom.

Opametila se

- Iznenadila sam se kad sam to čula. Sloba je dobar pevač, ali i dobar dečko, velika duša, vaspitan, kulturan... - rekla je Bubamara i napomenula da nikad više ni za jednog muškarca neće javno reći da joj je dečko:

- Bogami, da sam bila pametnija, i ranije tako da radim (smeh). Lepše je ovako. Bolje je i za njega i za našu vezu. Čim se pročuje s kim sam u vezi, odmah krenu smicalice, nagađanje, prozivke. Što mi to treba?!

Foto: Printscreen You Tube

Kija Kockar nedavno je saznala da je njen bivši muž u vezi sa Darom Bubamarom. Kija i Sloba i posle razvoda imaju zajedničke prijatelje, a jedan od njih se izlanuo pred njom da Sloba ima novu devojku.

- Kija je samo prevrnula očima, ali kad je čula da je to Dara, odlepila je! Odlučila je da sa njim prekine kontakt, pa ga je totalno ignorisala kad ga je u ponedeljak srela na reviji Bate Spasojevića. Iako su sedeli jedno pored drugog, nisu progovorili ni reč - priča izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 4 godine

Dara i Sloba su lepi skupa i treba da uzivaju slobodni su oboje

Bokica

pre 4 godine

Neka im je sa srećom ali neznam čega je poenta Kije on je njen bivši muz ona prevrce očima i ljuti se bio je u braku razveli se šta treba da pita bivsu ženu sa kim će biti bože ti pomozi

Sena

pre 4 godine

Marketing pred izlazak nove pesme. Muka mi je više id njihovih plasiranih priča. I pored svega mislim da spremaju duet.

Sena

pre 4 godine

Upravo pesma treba da mu izađe pa plasira razne priče. Mislim da je svim ljudima više muka od njega i njegovog jeftinog marketinga.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija