• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.11.2019

21:18

(FOTO) SVI POGLEDI SU BILI UPRTI U NJU! Čolina ćerka uživala na koncertu, a O NJENOJ LEPOTI mnogi bruje!

Estrada

(FOTO) SVI POGLEDI SU BILI UPRTI U NJU! Čolina ćerka uživala na koncertu, a O NJENOJ LEPOTI mnogi bruje!

Podeli vest

U beogradskoj "Štark areni" sinoć je održan prvi od čak pet koncerata u nizu regionalne muzičke zvezde Zdravka Čolića, čiji su fanovi do poslednjeg mesta ispunili najveću dvoranu na Balkanu

Koncert je počeo sa nešto više od pola sata zakašnjenja, a legendarnog pevača publika je dočekala uz gromoglasan aplauz, ovacije i vrisak, a on im se zahvalio rečima: "Srce mi je puno kad vas vidim".

(FOTO) ČOLA RASPAMETIO PUBLIKU U ARENI! Legendarni pevač održao prvi od pet koncerata u Beogradu!

Pored brojnih kolega i obožavaoca njegove muzike, na koncertu legendarnog pevača uživala je i njegova ćerka Una, koja nije skrivala osmeh na licu zbog uspeha svog oca. Osamnaestogodišnja Una sve vreme je igrala i pevala uz hitove svog oca, a veliku pažnju privukla je i svojim izgledom.

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, Zdravko iz braka sa Aleksandrom, koja ne voli da se eksponira u javnosti, ima dve ćerke, Unu i Laru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija