• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir stars

22.01.2020

08:52 >> 09:34

DARA BUBAMARA ZAVRŠILA U ZATVORU! Njen kućni SNIMAK postao hit među ROBIJAŠIMA - gola se prevrće po KREVETU i UZDIŠE!

Estrada

DARA BUBAMARA ZAVRŠILA U ZATVORU! Njen kućni SNIMAK postao hit među ROBIJAŠIMA - gola se prevrće po KREVETU i UZDIŠE!

Podeli vest

Dara Bubamara je po svemu sudeći, san svakog muškarca, a naročito onih koji su lišeni slobode. Naime, pevačicin eksplicitni snimak, postao je hit među zatvorenicima

- Prošle nedelje sam bio u poseti kod brata, koji treba da izađe iz zatvora za nekoliko meseci. Uglavnom imamo razne teme, ali me je ovaj put šokirao, jer ga je isključivo zanimalo da li je Dara još uvek na muzičkoj sceni. Rekao sam mu da jeste i da nikada nije bila popularnija. Mislio sam da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je ozbiljan. On mi je ponavljao da su zatvorenici potpuno odlepili za njom. Priznao mi je da je gledao njen privatni snimak i da po ceo dan misli na nju. Bio sam u šoku kada je počeo da mi opisuje šta sve pevačica radi, da se gola prevrće po krevetu, uzdiše i da taj video gledaju i komentarišu svi zatvorenici. Bio sam u poseti pola sata, a on mi je sve vreme pričao samo o njoj. Govorio je kako je izazovna i s**si i kako svi oni maštaju o njoj - rekao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jan 19, 2020 at 10:40am PST

 

DARA SNIMILA NOVI PO**IĆ! Traje 10 minuta - sve se vidi i ovog puta nije sama! DRUGARICA OTKRILA SVE DETALJE! (VIDEO)

ČIZME I PIDŽAMA! Dari se CEO INSTAGRAM smeje zbog STAJLINGA, a i vi ćete kad vidite! (FOTO)

Da podsetimo, Dara Bubamara je kako je i sama rekla, greškom postavila taj snimak na instagram i brzo ga obrisala kada je shvatila šta je uradila, ali je već bilo prekasno. Ona je sve nasmejala, kada je prokomentarisala da je stisla pogrešno dugme.

DARU ISPROZIVAO BIVŠI MUŽ: Frajeri se ne pale na grudi i zadnjicu na Instagramu!

ŠOK INTERVJU DARE BUBAMARE! Nastavlja sa PROVOKACIJAMA - muž ju je ISPROZIVAO, evo šta je ona rekla... O muškarcima, DONJEM VEŠU i ...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa tu bi joj i bilo mesto prebivališta,nećete je valjda smestiti u akademiju nauka ili smatraju pojedini da bi mogla i tu da doprinese naciji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija