• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

02.04.2020

07:30

ISTA SAM KAO ARKAN! Anastasija priznala da više liči na TATU, Ceca se UMEŠALA - ŠTA PRIČAŠ TO?!

Estrada

ISTA SAM KAO ARKAN! Anastasija priznala da više liči na TATU, Ceca se UMEŠALA - ŠTA PRIČAŠ TO?!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović (21) kaže da fizički liči na mamu Cecu, ali da je psihički preslikani tata Arkan! Pevačica je tokom izolacije rešila da na Instagramu odgovara na pitanja fanova, koje je zanimalo da li više liči na Cecu ili Željka Ražnatovića Arkana.

- Mišljenja su podeljena, neko mi kaže da ličim na majku, a neko na oca. Kada se našminkam i sredim, ličim na mamu, ali ipak imam više tatinih gena! - rekla je Anastasija i dodala:

- Eto, ljudi misle da sam hladna i nedostižna i da ih gledam sa visine, a stvarno nisam takva! I tata je ostavljao takav utisak.

(FOTO) ANASTASIJA NA VEZI SA ZGODNIM ITALIJANOM! Maneken za nju ima samo reči hvale, a evo šta je rekao o CECI! ŠOK!

Priznanje da više liči na oca se izgleda nije dopalo Ceci, pa je ćerku javno prekorila:

- Šta to pričaš, ista si ja!

Foto: Insajder/marko đoković

To nije omelo mladu pop zvezdu da nastavi da odgovara na pitanja fanova koje je interesovalo da li je zavodnica na tatu Arkana.

Foto: Printscreen You Tube

- Kad sam imala 13 godina, pokušavala sam na sve načine da skrenem pažnju jednog dečka koji mi se mnogo sviđao. Jedna drugarica koja je bila starija četiri godine od mene savetovala me da mu pošaljem stih neke pesme. Odlučila sam da mu pošaljem stih pesme Seke Aleksić: "Umetnik u ljubavi ako si, onda mi se javi". Nikad mi se nije javio posle toga! Bilo me je blam zbog toga, došlo mi je da se ubijem! - ispričala je Taša.

Ukrala sam privezak

Anastasija je ispričala da je kao devojčica bila nestašna i da je ukrala privezak na trafici:

- Mnogo mi se dopao, bio je svetlucav. U tom trenutku oko trafike bilo je dosta dece koja su kupovala nešto i ja sam iskoristila momenat da ukradem taj privezak. Kasnije sam se pokajala i vratila sam ga. Bio je to jedini put da sam uradila tako nešto!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Zaboravila sam da dodam da na ARKANA LICI NAJ STARIJI SIN.

Ljubinka Šincek

pre 4 godine

Lako je obitelji Ražnatović. U doba Korone oni su u kućnoj izolaciji koja sadrži bazen, hamam, sluge im kuhaju, imaju tereranu, kućno kino, kozmetički salon, solarij i šta ja više znam šta, Veljko ima svoj privatni ring, Anastazija ima privatni studio zajedno sa majkom.... Da je meni ući u takvu izolaciju....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17