• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2020

12:23

ČISTA EMOCIJA! Nikola Rokvić okupio stanare - svi izašli na TERASE, a onda je ZAPEVAO PESMU koja gađa PRAVO U SRCE (VIDEO)

Estrada

ČISTA EMOCIJA! Nikola Rokvić okupio stanare - svi izašli na TERASE, a onda je ZAPEVAO PESMU koja gađa PRAVO U SRCE (VIDEO)

Podeli vest

Peva kao slavuj!

Pevač Nikola Rokvić, sin Marinka Rokvića, rasplakao je i naježio mnoge svojom novom objavom na Instagramu.

ONA JE VEČERAS NA DUŽNOSTI! Milan Stanković podelio fotku ROĐENE SESTRE kako spašava živote obolelih od KORONAVIRUSA - MOJA HEROINA! (FOTO)

Mlađi Rokvić je održao mini koncert za sve stanare. Izašao je ispred zgrade sa porodicom i zapevao pesmu Zdravka Čolića "April u Beogradu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Mar 6, 2020 at 11:09am PST

Zapevao je kao slavuj, a komšije su mu oduševljeno aplaudirale. Nikolina supruga Bojana je snimila atmosferu, a on je taj snimak okačio na društvene mreže uz opis:

CECA SE ZATVORILA U TOTALNI KARANTIN! Kuvarica joj ostavlja hranu pred vratima! Anastasija i Veljko NAPUSTILI BEOGRAD

- Verujem da je ovaj april, mesec kada volimo, kada opraštamo, kada se sjedinjujemo... Nije potrebno potencirati da se ne zaboravi loše, potrebno je iskreno se pomoliti i u toj ljubavi truditi se, da se nikada nikome više tako nešto ne desi!!! Zar to nije poruka koju treba da pošaljemo!! Gledajmo u dobro sutra - napisao je on.

Pogledajte snimak, sigurno ćete uživati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PESMA LECI SVE

pre 4 godine

E Da je meni Nikola komsija pa da uveseli 62 blok

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija