• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

05.06.2020

10:43

SEVERINA MORA DA PLATI KAZNU ZBOG SLIKA SINA NA INSTAGRAMU! Evo o kojoj CIFRI SE RADI! Pevačica ignorisala ODLUKU SUDA!

Estrada

SEVERINA MORA DA PLATI KAZNU ZBOG SLIKA SINA NA INSTAGRAMU! Evo o kojoj CIFRI SE RADI! Pevačica ignorisala ODLUKU SUDA!

Podeli vest

Severina Kojić (48) mora da plati novčanu kaznu u još neutvrđenom iznosu, svakako većem od nekoliko desetina hiljada dinara, jer se oglušila o odluku Županijskog suda u Dubrovniku te je i nakon njihove zabrane na svom Fejsbuk i Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima je sa sinom

Naime, dubrovački sud potvrdio je privremenu meru zagrebačkog suda, prema kojoj se pevačici na Fejsbuku i Instagramu zabranjuje objavljivanje fotografija maloletnog sina, kojeg ima iz veze sa srpskim preduzetnikom.

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA BRAKOM KARLEUŠE I DUŠKA! Pevačica i fubaler ZAPALILI Instagram - ono što su uradili ŠOKIRALO je sve! (FOTO)

(VIDEO) CECA SVE IZNENADILA, POSLE PONOĆI IPAK DOŠLA U TITEL! Pevačica zapevala "Morem plovi", Bogdan pao ispred prije na KOLENA!

Takođe, sud joj je naložio da u roku od osam dana od stupanja na snagu rešenja ukloni sve njegove fotografije s društvenih mreža. Sud je propisao i da će, u slučaju da se ogluši na ovu odluku, Severina morati platiti skoro 80.000 dinara novčane kazne, koja će se određivati u duplo većem iznosu svaki put kad se ogluši o zabranu.

Foto: printscreen Instagram severina

Kad je donosio ovu odluku, sud je, kako mediji saznaju, vodio računa o nekoliko bitnih činjenica. Jedna od njih je da se roditelji dečaka ne slažu oko objave fotografija njihova sina, odnosno da se otac izričito protivi njegovom medijskom izlaganju.

Porodični zakon propisuje da roditelji koji imaju zajedničko starateljstvo odluke i saglasnosti koje su bitne za dete treba da donesu zajedno, odnosno sporazumno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija