• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2020

20:05

CECINA PRVA LJUBAV! Pevačica je pre Arkana LUDO VOLELA NJEGA, bio je fudbaler, evo kako izgleda! SAD JE JOŠ VEĆI ŠMEKER!

Estrada

CECINA PRVA LJUBAV! Pevačica je pre Arkana LUDO VOLELA NJEGA, bio je fudbaler, evo kako izgleda! SAD JE JOŠ VEĆI ŠMEKER!

Podeli vest

Upoznali su se kada je pevačica imala 15 godina.

Svetlana Ražnatović, važi za jednu od najvećih balkanskih zvezda, a svoju karijeru je započela sa petnaest godina. Njen prvi momak za kojeg je javnost saznala bio je Vladan Lukić.

Tamara Đurić spremna da izgovori "SUDBONOSNO DA", a evo kakvu će VENČANICU nositi, a tek kad čujete šta će nositi na glavi - BUM!

 

Ljubav između popularnog fudbalera i perspektivne pevačice počela je još 1989. godine, kada je Cecina karijera krenula uzlaznom putanjom, a Vladan je bio već poznat kao igrač Crvene Zvezde i veliki zavodnik.

 

 

Čak se pričalo da su se verili i očekivala se svadba. Ljubav se ugasila 1990. kada je Lukić otišao u vojsku i rastali su se. Kako se pisalo, njena pesma "Pustite me da ga vidim" navodno je posvećena prvoj ljubavi.

Interesantno je da je za vreme bombardovanja Vladan Lukić igrao u Mecu i imao je prilično dobar ugovor sa francuskim klubom. Ipak, nije mogao da podnese da u takvo vreme on igra fudbal, dok njegov narod pati. Raskinuo je ugovor i vratio se u Srbiju.

OVO NISTE ZNALI O KIJI KOCKAR! Pevačica je IMALA 2 ESTETSKE INTERVENCIJE, a zbog jedne se mnogo pokajala! Kada je bila mala DRUGARI SU JE ZEZALI...

Ceca i Vladan su se upoznali kada je pevačica imala 15 godina, a bivši fudbaler 18 godina.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija