• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

09.07.2020

12:40

SA 0 DINARA SMO ŽIVELI TRI MESECA! Našu pevačicu je muž nakon porođaja OSTAVIO ZBOG DRUGE, a onda se dogodilo i OVO! Otkrila ŠOK DETALJE!

Estrada

SA 0 DINARA SMO ŽIVELI TRI MESECA! Našu pevačicu je muž nakon porođaja OSTAVIO ZBOG DRUGE, a onda se dogodilo i OVO! Otkrila ŠOK DETALJE!

Podeli vest

Pevačica Tanja Banjanin poslednju pesmu izbacila je pre četiri godine, te je od tada javnost retko imala priliku da je vidi u medijima

Tanja je prestala da se bavi muzikom, bavila se drugim poslom, a onda je ostala bez njega.

MILICA BACILA OKO OPET NA GLUMCA! Raskinula sa Strugarom, sada JAVNO PRIZNALA da joj se ON SVIĐA (FOTO)

SKANDAL! BAKA PRASE IZGUBIO 720.000 EVRA ZBOG SE*SA SA MALOLETNICOM! Najpoznatijeg jutjubera napustili SVI SPONZORI

- Godine 2018. sam ostala bez posla i sreća da imam ovaj zanat u rukama, pa sada živimo opet samo od mog pevanja - rekla je pevačica.

Novosađanka, čija je karijera bila na zavidnom nivou, priznala je da je opet razmišljala o traženju nekog konkretnog posla od pevanja.

- Živeli smo sa 0 dinara ova tri meseca i onda sam razmišljala da li opet da se zaposlim. Ti redovni prihodi od normalnog posla, ulivaju bar subjektivan osećaj sigurnosti - rekla je Tanja Banjanin za Grand.

Tanja je svojevremeno prošla kroz veoma teške trenutke u privatnom životu. Iza nje su dva braka koja su se naslavno završila, a prvi suprug ju je ostavio dok je bila trudna, jer se zaljubio u drugu ženu.

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica u nekoliko navrata za domaće medije.

Ni sa drugim brakom nije imala sreće.

- Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo - ispričala je Tanja jednom prilikom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17