• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2020

18:55

Vera Matović u OSMOJ DECENIJI PRAVA MAČKA! Pevačica otkrila tajnu svog izgleda! (FOTO)

Estrada

Vera Matović u OSMOJ DECENIJI PRAVA MAČKA! Pevačica otkrila tajnu svog izgleda! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica je uvek vodila računa o sebi.

Karijera pevačica Vere Matović traje pola veka, a ona i dalje ima mladalački izgled iako je ušla u osmu deceniju života, a mnoge koleginice joj mogu pozavideti na izgledu. 

SLAVLJE U KUĆI MILICE TODOROVIĆ! Pevačica podelila radosne VESTI - čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

Podsetimo, pevačica je rođena 1946. godine, a njen prvi album "Pomiri se sa sudbinom" izdat je 1974. godine.

Jedna od tema emisije bila je i kako ostati mlad, a Vera je pričala o ovome.

Foto: TV Pink printscreen

ZILHA ZADAJE UDARAC, EDU ĆE KRENUTI SUZE KAD VIDI OVO! Fetićeva supruga objavila fotografiju zbog koje će mu SRCE ISKOČITI!

- Ja sam rođena u pravo vreme i na pravom mestu. Znam šta znači nemati, znam šta znači imati. Sve sam faze prošla i mnogo sam ponosna na sebe i porodicu i ljude oko sebe. Vi ste svi devojke za moj pojam i treba da budete. I da se borite. Kako sam se ja borila? Nisam dozvolila sebi da budem opuštena. Ne vodimo mi računa zbog muškaraca, nego zbog sebe - istakla je pevačica u emisiji "Magazin In".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17