• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2020

17:39

PRVA U SVETU SNIMILA OVAKAV SPOT! Angellina se skida u krugu!

Estrada

PRVA U SVETU SNIMILA OVAKAV SPOT! Angellina se skida u krugu!

Podeli vest

Mlada kantautorka Angellina sve više zadovoljava muzički ukus, najčešće, mlađe populacije. A ovoga puta odlučila je da se dopadne baš svima s obzirom na to da je snimila novu pesmu „Beskraj“ koja je privukla slušaoce svih generacija, dok je spot za ovu numeru u retro maniru ’80-ih godina

Anđela Vujović kako je pravo Angellinino ime, objavila je prvu pesmu sa svog novog albuma koji će u potpunosti biti u etru do kraja godine i nosiće naziv upravo po ovoj pesmi – „Beskraj“.

Pesma čiji je Angellina i autor već postaje hit prema mišljenju onih koji su je čuli, a dobila je i svoju ekranizaciju. Pevačica otkriva da je ona jedina u svetu koja je snimila ovakav spot:

- Pesmu "Beskraj" posebno volim, a mislim da moje pesme imaju potencijal da potraju jer je moja muzika zapravo spoj poezije i modernog zvuka. Pisanje tekstova mi je velika ljubav, možda čak i jednaka sa muzikom, tako da sam ta dva  talenta spojila i povezala ih sa svojim najdubljim emocijama. "Beskraj" je i naziv albuma koji ćete moći da čujete do kraja godine. Mislim da smo pomerili granice sa spotom koji je radio Ljuba, u saradnji sa direktorom fotografije Igorom Lazićem. Došli smo zajedno na ideju da za pesmu "Beskraj" imamo krug kao jedini frejm na Jutjub stranici, i mi smo zaista prvi u svetu koji su napravili takav video. Krug nije tu slučajno, već, kao i u svim mojim projektima, ima skrivenu poruku. Sve je beskrajno i sve se samo vrti ukrug – otkrila je mlada zvezda u usponu.

A kako zvuči i izgleda nova Angellina, svi mogu da pogledaju u novom spotu koji je objavila na svojoj “YouTube” stranici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija