• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

01.01.2021

18:32

ŽENA OD SULTANA PRIZNALA SA KOLIKO JE MUŠKARACA SPAVALA! Voli STARIJE MUŠKARCE, a zbog JEDNOG PITANJA je POCRVENELA i prekinula intervju /VIDEO/

Estrada

ŽENA OD SULTANA PRIZNALA SA KOLIKO JE MUŠKARACA SPAVALA! Voli STARIJE MUŠKARCE, a zbog JEDNOG PITANJA je POCRVENELA i prekinula intervju /VIDEO/

Podeli vest

Zavide joj jer je prva dama i klanjaju joj se jer je žena od sultana! Za portal Informer.rs, mlada pevačica Tijana Milentijević sumira utiske o ljubavi i životu.

Iako je ovu godinu obeležila pomenuta numera "Žena od sultana", tu je i krah jedne veze zbog koje je mnogo patila.

Naš portal Informer.rs je za Tijanu Milentijević pripremio novogodišnju čarapicu punu škakljivih pitanja, a ona je izvlačila, odgovarala i otkrila nam nešto o sebi što do sada nismo znali! 

Najviše sam ljuta na sebe zbog...

- Jer sam verovala ljudima koji su bili oko mene, trudiću se da to popravim u narednom periodu i ne budem takva. 

Foto: printscreen tvin

Tijana Milentijević

U 2020. sam imala odnose...

- Pa šta da kažem na ovo? Poslednji put sam imala kada sam bila sa dečkom, veza se skoro završila. Eto tada, pre mesec dana - rekla je stidljivo Tijana. 

Odnos sa starijim ili sa mlađim?

- Pošto sam ja mlada i previše, onda sa starijim od mene (smeh).

Najluđe mesto gde si vodila ljubav?

- Hm... pa ne znam. Sve u sklopu kuće, romantično...

Foto: printscreen tvin

Tijana Milentijević

U 2020. me je najviše razočarao...

- Pa najviše me je razočarao moj bivši partner, ovaj poslednji. Ovako nešto nisam očekivala od nekoga koga sam ja volela najviše na svetu. 

Spavala si sa koliko partnera?

- Ja bih ovo pitanje preskočila. Šta god da kažem bilo bi glupo. Ja sam imala tri ozbiljne veze, ja ništa osim toga ne bih komentarisala. 

Foto: printscreen tvin

Tijana Milentijević

Ceo novogodišnji intervju sa Ženom od sultana pogledajte u nastavku i poslušajte šta nam je još otkrila. Na jedno pitanje se postidela i obratila svojim roditeljima!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 2 godine

Tijana Milentijević je greška prirode što se tiče fizičkog izgleda i pre i posle operacija.Tuđe slađe, umesto da je krenula putem svojih roditelja i da gradi karijeru voli da se nameće.Tako mlada a toliko prefigana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija