• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2021

10:16

PALA ODLUKA! MIRKO ŠIJAN SPREMAN ZA NASLEDNIKA: Ako bude sin, zvaće se...

Estrada

PALA ODLUKA! MIRKO ŠIJAN SPREMAN ZA NASLEDNIKA: Ako bude sin, zvaće se...

Podeli vest

U domu porodice Goce Božinovske i dalje je euforija zbog trudnoće njene snajke Bojane Rodić, koja će pevačicinom sinu Mirku Šijanu u avgustu ove godine da rodi prvo dete

Budući roditelji već su smislili imena, a kako saznajemo, ponosni budući tata bi voleo da, ako bude muško, sin nosi ime njegovog oca Zorana, koji je ubijen pre 20 godina.

I njegov prijatelj Veljko Ražnatović je prvom nasledniku dao ime po ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, što se Mirku izuzetno dopalo. Međutim, Gocin sin i sestra cecine snajke Bogdane još uvek ne znaju pol bebe, pa imaju odabrana imena za oba pola. Mirko je nedavno za Kurir televiziju pričao o očinstvu, kao i o odluci oko imena.

- Malo sam zbunjen, još nisam svestan šta se dešava, ali biće to sve super. O imenu deteta smo Bojana i ja pričali, odabrali smo imena i za devojčicu i za dečka, pa šta bude. Još uvek je rano da znamo pol bebe. Nek je ono samo živo i zdravo, nije bitno da li će biti dečak ili devojčica - rekao je Mirko za Kurir televiziju.

Foto: Instagram/bojana_rodic

Mirko Šijan

I Goca Božinovska je oduševljena da ako dobije unuka on nosi ime čoveka kojeg je u svom životu najviše volela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17