• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Matić

15.01.2021

07:40

BOGDAN UPOZNAO CECU SA BIVŠOM ŽENOM I ĆERKOM! Veza svakim danom sve ozbiljnija! SVE SLUTI NA...

Estrada

BOGDAN UPOZNAO CECU SA BIVŠOM ŽENOM I ĆERKOM! Veza svakim danom sve ozbiljnija! SVE SLUTI NA...

Podeli vest

Bogdan Srejović (38) odmah je rekao Svetlani Ražnatović da je u odličnim odnosima sa majkom svog deteta. Ceca se šokirala kada je shvatila da je bio oženjen sadašnjom devojkom Saše Kovačevića

Ceca Ražnatović (47) upoznala je bivšu ženu i ćerkicu svog novog dečka Bogdana Srejovića (38), saznaje Informer! Folk zvezda se sa bivšom suprugom svog dragog, Zoranom Tasovac, srela na rođendanu njihove ćerkice Iskre. Na proslavi je bio i Zoranin dečko, pevač Saša Kovačević.

- Bogdan je odmah rekao Ceci da je u odličnim odnosima sa bivšom ženom. Iskazao je želju da ih upozna jer se sa bivšom redovno viđa i čuje zbog ćerkice, na šta je pevačica odmah pristala.

- Dogovor je bio da se sretnu na Iskrinom sedmom rođendanu u restoranu Rodizio čiji je Srejović menadžer - kaže izvor Informera blizak pevačici.

On dodaje da se pevačica iznenadila kada je u restoranu videla Sašu Kovačevića i njegovu dugogodišnju devojku Zoranu Tasovac.

- Ceca se godinama druži sa Saletom. On dolazi na njene porodične proslave i veoma su bliski. Preko njega je i upoznala Zoranu. Kada je shvatila da je ona Bogdanova bivša žena bila je u pozitivnom šoku. Sedeli su sve četvoro zajedno za stolom, lepo su se družili i ispričali. Ceca i Bogdan su ih zamolili da ne pričaju nikome da su njih dvoje u vezi i oni su krili tajnu sve dok Cecu i Bogdana nisu uhvatili paparaci - objašnjava naš sagovornik.

Foto: printscreen

Ceca sa Bogdanom

On dodaje da je svima čudno što se svi lepo slažu:

- Mnogi su u šoku kada vide da Ceca, Bogdan, Zorana i Saša sede zajedno. Navikli su da bivši supružnici ne mogu očima da se vide i da se bivša žena i devojka mrze, ali kod njih to nije tako.
Izvor Informera tvrdi i da je Srejovićeva ćerka oduševljena Ražnatovićevom.

- Mnogo joj se svidela tatina nova devojka. Bogdan nema običaj da devojčicu upoznaje sa ženama sa kojima se zabavlja, tako da ovo pokazuje da su Ceca i on u ozbiljnoj vezi. Ne odvajaju se, stalno su zajedno i lepo se slažu. I Svetlana je odmah zavolela devojčicu, tako da mislim da će svi oni odlično funkcionisati zajedno.

Foto: printscreen

Ceca i Anastasija

Zanimljivo je i da je Ceca već upoznala dečka sa Anastasijom i Veljkom.

- Ceca je Bogdana upoznala sa decom kada je on bio gost kod nje u kući i predstavila ga kao svog dečka. Anastasija je Bogdana znala i ranije jer imaju iste prijatelje, dok ga je Veljko prvi put video i rekao mu je da ima lepo ime. Oni se ne mešaju u mamin izbor, a oboje su srećni jer je ona napokon zaljubljena. Bogdan je upoznao i Lidiju, kao i Cecine najbliže prijatelje. On se odlučno uklopio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SvetlanaP

pre 3 godine

Jel' im dala autogram? Koja je to bolestina. Koliko znam ljubav drugacije izgleda. Usput mama nacionale je morala da nadje novog decka kada nema novi cd. Ovog pilica i nije morala do pokazuje jer izgledaju smesno zajedno.

Kostadin

pre 3 godine

Ceca upoznala svog unuka sa svojim dečkom?

Dule

pre 3 godine

Цецин унук и Богданова ћерка ће моћи лепо да се играју заједно јер није много велика разлика у годинама.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija