• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2021

09:20

GORI INSTAGRAM - Milica Todorović se ISTEZALA u helankama - nikad ZGODNIJA nije bila - komentari samo PLJUŠTE /FOTO/

Estrada

GORI INSTAGRAM - Milica Todorović se ISTEZALA u helankama - nikad ZGODNIJA nije bila - komentari samo PLJUŠTE /FOTO/

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović neretko ume da obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama i svojim objavama privuče veliku pažnju javnosti

Naime, pevačica je postavila fotografije na kojima vežba, kako sama kaže 'razgibavanje', a njene objave naišle su na pregršt sjajnih reakcija. Milica se fotografisala tokom razgibavanja, a tom prilikom bila je u uskim helankama i širokoj majici. Mnogima je pogled stao na Miličinoj obloj zadnjici, koja se u helankama ocrtala usled istezanja.

Milica je na narednoj fotografiji uspela da vrhovima nožnih prstiju dohvati svoje teme, što govori da je pevačica u odličnoj formi. Nedavno je otkrila da se posvetila treninzima:

- Doterala sam liniju, krenula sam na jake treninge. Treniram i danju i noću. Zanimljivo je skroz, a noćni treninzi podrazumevaju sklekove - rekla je Milica.

Foto: printscreen instagram/milicatodorovicofficial

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maks

pre 3 godine

Milica je najzgodnija devojka na estradi sve je na njoj top kad se pojavi zastane dah i muskarcima i zenama. Prirodna skroz. A ima jednu falinku nezna da izabere partnera sve neki bezveznjakovici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija