• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

12.04.2016

22:59

NOVA SAZNANJA POLICIJE Najmanje tri člana porodice umešana u ubistvo Jelene Marjanović?!

Vesti

NOVA SAZNANJA POLICIJE Najmanje tri člana porodice umešana u ubistvo Jelene Marjanović?!

Podeli vest

Policija od samog početka istrage imala indicije da je neko iz najbližeg okruženja svirepo ubijene Jelene Krsmanović Marjanović na neki način umešan u ubistvo

Policija od samog početka istrage imala indicije da je neko iz najbližeg okruženja svirepo ubijene Jelene Krsmanović Marjanović na neki način umešan u ubistvo, saznaje Kurir.

Na osnovu dosadašnje istrage policija je skoro sigurna da su najmanje tri člana porodice Jelene Krsmanović Marjanović umešana u njeno ubistvo, dok se za jednog i dalje veštače kretanje i kontakti u subotu 2. aprila, kada je pevačica ubijena.

(VIDEO) JELENA PEVALA ZORANU NA UVO: Ovo je privatni snimak svirepo ubijene zvezde Granda!

Izvor iz istrage kaže da je policija od samog početka imala indicije da je neko iz Jeleninog okruženja na neki način umešan u ubistvo.

NOVA SAZNANJA U ISTRAZI

*Policija sumnja u umešanost namanje tri člana porodice

*Ispituje se umešanost i četvrtog člana

*Dobro isplaniran zločin, motiv velika mržnja

*Jelenina ćerkica Jana rekla da je videla nešto strašno

*Ubica imao najmanje jednog pomagača

*Jelena ubijena u subotu između 16:30 i 17 časova

Taj ko je ovo uradio sve je dobro isplanirao i odlično je poznavao njeno kretanje tog dana. Motiv još istražujemo, ali je definitivno u pitanju ogromna strast, mržnja, bes, neuzvraćena osećanja..Ono što zasad možemo da kažemo jeste da se sve vrti oko porodice, a kako sklapamo kockice, krug se sužava na dva najviše tri člana. To tvrdim na osnovu analiza i veštačenja koja svakodnevno radimo – priča sagovornik.

Na pitanje da li policija sumnja da je neko od njih svirepo ubio Jelenu, on odgovara:

Da li ju je ubio, sakrio nešto što zna ili nekoga štiti, to još utvrđujemo, ali sve indicije govore da je porodica na neki način umešana u ubistvo.

On dodaje da je pod lupom još jedna osoba bliska Jeleninom mužu Zoranu Marjanoviću.

- Konkretno, proveravamo gde je bio, šta je radio i sa kim kontaktirao u subotu 2.aprila, kada je Jelena otišla da trči i više je niko nije video živu. Upravo rekonstruišemo ceo njegov dan jer ima mnogo rupa i nelogičnosti...

Inače, Jelenin muž nije prošao oba poligrafa.

- Zoran je bio pod sedativima, ali je bio veoma uzrujan i uznemiren. On je dva puta bio na poligrafu, a prilikom testiranja na skoro ista pitanja je različito odgovarao -komentariše izvor Kurira.

POVRATAK NA MESTO UBISTVA: Forenzičari pronašli čizmu pored mesta gde je ležalo Jelenino telo!

JEZIVO! MALA JANA (5) NAJVEROVATNIJE VIDELA UBICU MAJKE! "Dogodilo se nešto strašno", rekla je devojčica policiji!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aleksa

pre 8 godina

to je 1000000% da se narod pravi lud katastrofa

Mile

pre 8 godina

Najjace je ono da je na ista pitanja davao razlicite odgovore (na poligrafu), prvi put:da li ste ubili.\n.. odgovor: ne, drigi put:da. \n

Vanesa

pre 8 godina

Marjanovici su Satanisti, Jeca pokusala da pobegne I ubijena. svekrva je crni mag, vestica . izdala naredbu da se zena ubije. Nije dosla Na sahranu da NE cuje opelo svestenika I krst. Neke pevacice Granda su takodje Satanisti.

sudija

pre 8 godina

Suprug,tast i pastorak. Dalje ne treba traziti.\n

Jana

pre 8 godina

Kakve su ovo gluposti, policija tapka u mestu pa mediji nemaju materijala i optuzuju jadne ljude, strasno.... CIme god da se bavi svekrva, u sta god da veruje muz, sramota je ovako ih lincovati i maltretirati dok se ne pronadje krivac. Pametnom je jasno da se sve ovo pise zato sto nema pravih osumnjicenih

Darko

pre 8 godina

Ipak ja mislim da je muz tu jedini kriv iz prostog razloga i jednostavnog, zena je stekla neki uspeh i sigurno je bilo nekih carki izmedju njih gde je ona najverovatnije htela da se razidju a ovaj nije to mogao da podnese. To sto svi pricaju da se nikad nisu svadjali su price za malu decu a ubistvo je odradjeno do detalja i ubedjen sam da je cerkicu negde ostavio sa nekim ili samu a u najgorem slucaju mozda je i ona bila na mestu zlocina.

ana

pre 8 godina

mogao je i da bude neki prolaznik azilant ima medju njima svakojakih ubica

Moni

pre 8 godina

Pobogu koje gluposti se pišu, bila najnormalnija porodica. Svekrva joj nije nikakva gatara već lečila bioenergijom i od NIKOG dinar jedan nije tražila! Mnogima je pomogla. Oni nisu bogati ljudi! To što su vernici i idu u crkvu zar i mi to nismo većina!

Posmatrac

pre 8 godina

Kljuc : svekrva. Sta krije Nada Topcagic ( to nije njeno pravo ime )

Pavle

pre 8 godina

Ako imamo strucnjake decije psihologije, dete bi na najbezbolniji i najsigurniji nacin trebalo hipnotisati i saznali bi istinu. A citao sam da u svetu postoje takvi medicinski strucnjaci. ne nadri magi, madjionicari.

Mungos

pre 8 godina

Jelena je rasturila Zoranov prvi brak, iz koga je ostalo u to vreme malo dete .Da zlo bude vece bivsa zena ju je upoznala i odvela kod svog muza, a pevacica ga smotala. Mlada lepa, .. mozda je bivsa resila da se osveti.?? Onoliko udaraca u lepu Jecinu glavu govori mnogo o samom ubici.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17