• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.04.2016

10:33

POLICIJA TRAŽI ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA PEVAČICA! Istražitelji isušuju kanal u kojem je nađena mrtva Jelena Marjanović!

Vesti

POLICIJA TRAŽI ČEKIĆ KOJIM JE UBIJENA PEVAČICA! Istražitelji isušuju kanal u kojem je nađena mrtva Jelena Marjanović!

Podeli vest

Policija svakodnevno, od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča, pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva

 

 

Policija planira da pregradi i isuši deo kanala u kojem je pronađeno telo Jelene Marjanović, kako bi eventualno pronašla čekić kojim je žena ubijena.

MORBIDNA KLADIONICA U BORČANSKIM KAFANAMA: Meštani tipuju da je Jelenu ubio muž Zoran ili njegov sin iz prvog braka!

Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva.

NOVA SAZNANJA POLICIJE Najmanje tri člana porodice umešana u ubistvo Jelene Marjanović?!

Prema obdukcijskim nalazima, njeno telo, koje je pronađeno u kanalu, u vodi je bilo samo tri sata, a ostalih 17 sati do pronalaska je bilo na nekom drugom mestu.

OTKRIVAMO! POLICIJA IMA NOVE DOKAZE U SLUČAJU UBIJENE PEVAČICE: Zoran u vreme zločina ISKLJUČIO TELEFON?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 8 godina

E da je to policija kao nekad sto bila je,kad stave ti,pancir i bejzbol palicom po njemu,pa da vidis kako bi taj suprug propevao,cak,i ono sto je mislio uraditi a ne sta je uradio ili zna ko je taj zlocin izvrsijo...

kiki

pre 8 godina

Tamo gde je bilo telo 17 sati verujem da je bio i telefon,locirajte,i jos nesto,ako je trcala moraju da ostanu tragovi od znoja na garderobi kad se osusi ,bele fleke kao od soli,ako toga nema znaci da nije trcala i da je ubijena negde drugo!!!

Ne znam

pre 8 godina

....kako ste "sigurni" da se radi o - cekicu?!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17